5 Eylül 2014 Cuma

Bademlebuduk Ova Kahvaltı Bahçesi'nde

Altınoluk - Edremit -Balıkesir tatilimiz devam ediyor. Yıllardır buralarda çeşitli yerlerde kahvaltı yaptık. Yeni mekan keşifleri yapmayı da her zaman çok seviyoruz. 

Google'dan Edremit en güzel kahvaltı mekanları araması yaptık. Karşımıza Ova Kahvaltı Bahçesi çıktı. 


Navigasyon ile gitmeyi denedik ancak navigasyon maalesef yolun karşı tarafında farklı bir adrese yönlendiriyor sizi. Biz uyduk, siz uymayın navigasyona. Telefonla arayarak mekanı bulduk. Gerçekten de övgüleri hak ediyor mekan. 
Yemyeşil doğa içinde Akçay Zeytinli bölgesinde.  Üstelik biz mekanın önünden yengemi görmeye geldikçe geçiyormuşuz. Meşhur bir yer olduğunu bilmiyorduk.
Kahvaltı servisi ise fotoğrafta gördüğünüzden daha da zengin. 

Yöresel ürünler ile donanmış bir sofra. Ova Kahvaltı Bahçesinde yumurtanızı hangi cins tavuktan tercih ettiğinizi de belirtebilirsiniz. Bahçenin arka tarafında kümesler bulunuyor. 
Çıkışta ise eğer memnun kaldıysanız çanı çalın yazıyor. Biz beğendik ve çanı çaldık. 

Eğer yolunuz buralara düşerse uğramadan geçmeyin derim. Üstelik kışın da Ova Kahvaltı Bahçesi hizmet veriyor. Kişi başı ücret 20 tl ve 0-6 yaş ücretsiz. 
Facebook hesaplarından kendileriyle iletişime geçebilirsiniz. 

2 yorum:

  1. Kahvaltı gerçekten de çok lezzetli görünüyor, zaten böyle yeşillikler arasında doğal bir kahvaltıdan daha güzeli yok sanırım...

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir yermiş

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..