24 Eylül 2014 Çarşamba

inovatif bulaşık süngeri

Bulaşık yıkamayı kim sever?

Doğrusu ben bulaşık yıkamak yerine yemekten sonra biraz uzanmayı tercih ederim.
Her ne kadar bulaşık makinesi de olsa bazı şeyler elde yıkama istiyor. Mesela çok sevdiğim seramik tencerelerim!
Tek kusurları makineye girmemeleri...

Tatil sonrası beni bekleyen bir kargodan Scotch Brite kir tutmayan sünger ve mini bir tava çıktı.


Hemen denedim elbette. Sonuçtan memnun kaldım. 
Siz siz olun mutfakta kullandığınız bezleri ve bulaşık süngerlerini sık sık değiştirin, uzun süre kullanmak bakteri oluşumunu destekler, aman dikkat...

Ürünle ilgili gelen haberden ilgimi çeken bölümü sizinle paylaşıyorum:

Bulaşık süngeri artık çok daha temiz Yeni Scotch-BriteTM Kir Tutmaz Sünger Üstün fiber teknolojisiyle bulaşıkları çizmeden mükemmel temizleyen yeni Scotch-BriteTM Kir Tutmaz Sünger’in eşsiz yüzeyine, inatçı yemek artıkları dahil hiçbir şey tutunamıyor. Scotch Brite TM Kir Tutmaz Sünger, sadece birkaç saniye suyun altında tutularak kolayca temizleniyor.

Dünyanın en yenilikçi şirketleri arasında yer alan 3M, müşterilerinden ilham alarak geliştirdiği, hayatı kolaylaştıran inovatif ürün ve çözümlerine, yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Bulaşık yıkarken karşılaşılan en can sıkıcı sorunlardan biri olan süngerinin üzerinde kalan yemek artıklarını çıkarmakla uğraşmak, Scotch-BriteTM Kir Tutmaz Sünger sayesinde tarihe karışıyor. Scotch-Brite markasıyla, bulaşık süngeri kategorisinde açık ara pazar lideri.

Scotch-BriteTM Kir Tutmaz Sünger’in özel fiberlerden imal edilen eşsiz yüzeyine, pirinç, makarna ve hamur işi gibi inatçı yemek artıkları dahil hiçbir şey tutunamıyor. Scotch-BriteTM Kir Tutmaz Sünger’i temizlemek için sadece birkaç saniye suyun altında tutmak yeterli oluyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..