15 Eylül 2014 Pazartesi

Trend Alarmı: El bilezikleri

Her geçen gün değişen ve yenilenen moda trendlerinin hızına uyum sağlamak zor olabiliyor cidden. Geçtiğimiz yaz takı trendlerine bomba gibi düşen El bilezikleri bu sezon da etkisini sürdürüyor. Son zamanlarda oldukça popüler olan bu bilezikler, bildiğimiz bileziklerin aksine el üstüne takılıyor. Holywood yıldızlarının başlattığı bu moda akımı, kısa zamanda yayılarak pek çok bayanın beğenisini kazanmış durumda. Beyonce, Rihanna, Emma Watson gibi ünlülerin ellerinden düşürmediği bu aksesuar değişik modelleriyle kadınların ilgisini çekiyor.
Farklı modellerde karşımıza çıkan el bilezikleri ilk başta garip gelse de kısa zamanda gözünüzün alışacağını söyleyebilirim. İnce, kalın, taşlı, figürlü ve çiçekli gibi modelleri bulunuyor.


Benzer tarzda normal bilezikler veya yüzüklerle birlikte kullanabileceğiniz el bileziklerini bana sorarsanız tek başına kullanmanızı öneririm. Eğer takıp takıştırmayı seven biriyseniz birkaç ince el bileziğini yan yana takarak hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz. Cesur ve iddialı bir tarza sahipseniz, dikkat çekecek büyüklükte gösterişli ve taşlı modeller sizin için uygun olacaktır.
Bazı modeller eli sıkıyormuş izlenimi yaratsa da bazılarının şık ve farklı durduğu bir gerçek. El üstüne takılan bu bilezikler kimilerine göre anlamsız, kaba veya rahatsız edici gelebilir, ancak deneyip görmekte yarar var.
Ellerimiz vücudumuzun en ön planda ve hareket halinde olan uzuvları olduğundan bu bileziklerin oldukça dikkat çekeceği kesin. Bu aksesuarların yumrukların dış kısmında bulunması bu sezon modanın her alanında gördüğümüz güç ve gösterişin muhteşem uyumunu da gözler önüne seriyor.
Modaya uygun ürünlere yer veren Zet, birbirinden güzel takı modelleri ile kadınları adeta büyülüyor. Eğer farklı ve şık bir el bileziği arayışındaysanız, Zet tasarımcılarının koleksiyonunda yer alan takı tasarım modelleri ilginizi çekebilir.  

2 yorum:

  1. Gerçekten rahatsız edici görünse de özel günlerde gayet şık bir detay olabilir.

    YanıtlaSil
  2. benim 2 tane var ama daha bol çeşit arıyorum zincirli olanlardan hala istediğim gibi bir tane bulamadım..

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..