25 Eylül 2014 Perşembe

Saç Kurutma Makinası Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?


Biz kadınlar cildimize olduğu kadar saçlarımıza da özen gösteririz. Saçlarımızın daima sağlıklı, bakımlı ve güzel görünmesi bizim için önemlidir. Bu noktada doğru saç bakım ürünleri ve küçük ev aletleri en büyük yardımcımız oluverir. Yıkama sonrası kullanmaya ihtiyaç duyduğumuz saç kurutma makinaları kısa süreli elektriklenme, kabarma gibi sonuçlar doğursa da pratiklik adına bulunmaz bir nimettir. Peki saç kurutma makinası alırken dikkat etmemiz gereken noktalar neler? Sizler için birkaç önemli noktayı ele aldık.


  • Daha hızlı ve daha yüksek ısıda bir kurutma istiyorsanız, yüksek çalışma gücüne sahip ve Turbo üfleme özelliği olan makineleri seçebilirsiniz.
  • Saçlarınızda oluşan elektriklenme ve uçuşmalardan şikayetçiyseniz, iyon özellikli makineleri tercih ederek bu sorundan kurtulabilirsiniz.
  • Özellikle fönden sonra saçlarınızın şeklini uzun süre koruyabilmek için soğuk üfleme özelliği olan bir makine tercih edebilirsiniz. Fönün ardından saçlarınıza bir anlık soğuk hava vermeniz şekli sabitlemenize yarayacaktır.
  • Seyahate çıkarken yanında götürebileceğiniz bir makine istiyorsanız, kolay taşınabilen  katlanabilir veya sabit saplı modeller kullanışlı bir seçim olabilir.
  • Makinenizin farklı ülkelerdeki farklı prizlerde rahatlıkla kullanılabilmesi için seyahat tipi modellerde dual voltajlı olan ürünleri tercih edebilirsiniz.
  • Saçınızın kırılmaması ve makinenizin ısıyı eşit biçimde dağıtarak kolay ve etkili bir şekillendirme sağlaması için, sıcak hava çıkışı sağlayan ızgaraların seramik, nano silver veya turmalin kaplı olmasına özen gösterin. Seramik ısının eşit dağılımını sağlarken, nano silver bakteri oluşumunu önler, turmalinse iyon salgılayarak saçın daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur.

Beyaz eşya alanında lider markalardan Beko kişisel bakım ürünleriyle de dikkatleri çekiyor. Seramik kaplama ve iyon özelliğine sahip Beko Saç kurutma makinaları ile  saçlarınıza zarar vermeden, onları kurutup şekillendirebilirsiniz.  Beko’nun beyaz eşya kampanyaları ile ihtiyacınız olan ürünü Beko web sitesinden çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.






1 yorum:

  1. Beko'nun kahve ve buharlı temizlik makinesi de dikkate değerdir.

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..