1 Eylül 2014 Pazartesi

çocuk ile denize giderken

Yalnız, belki bekar, belki çocuksuz günlerde deniz kenarına giderken yanınıza ne alırdınız? Sadece bir havlu, bir kitap, bir güneş gözlüğü mü? Evet biz de öyle idik. Çok şükür artık badem de bizimle ve denize gitmek yani denize taşınmak eskisi kadar kolay değil. Ancak eskisinden daha keyifli olduğu kesin.  

Çocukla deniz kenarına giderken alınması gerekenlerden bahsedeceğim.  Biz deniz kenarına taşınıyorken yanımıza neler alıyoruz? 4,5 yaş daha önceki yaşlara göre daha az eşya :)


Bol miktarda havlu.  3 kişilik ailemiz için 3 havlu 2 kurulanma havlusu yeterli oluyor. Badem için bu başlıklı,  kolsuz havlu çok kullanışlı. Deniz kızınız varsa onu da almayı unutmayın,  zira deniz kızları denizde yüzmek ister.
2 takım iç çamaşırı yedek, 2 elbise yedek, 2 şort,  2 bikini ilk deniz banyosundan sonra ihtiyacınız olacaktır. 
Güneş koruyucu kremler, şapka ve su unutulmamalı. Hem kendimize hem bademe güneş koruyucu krem mutlaka alırız. Daha denize gelmeden kremleri süreriz.
Bir diğer olmazsa olmaz çanta da kova, kürek ve diğer oyuncaklar için. En çok hacim tutan çanta bu olsa da ağırlık olarak hafiftir. Anneler bu çantayı rahatlıkla taşıyabilir. Diğerleri de babaya kalsın ama dimi :)


Iyi tatiller

5 yorum:

  1. Benimkinin eşyalarından bize yer minnacık kalıyor artık :)

    YanıtlaSil
  2. Kolluk, simit ya da can yeleği tarzı bir şeyler de benden olsun :)))

    YanıtlaSil
  3. durumlar pekte farklı degil :))

    YanıtlaSil
  4. çocuklu olunca en az iki çanta...

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..