10 Mart 2016 Perşembe

Hassas Anne Ece 40 Yaşında!

Hassas Anne Ece 40. yaş gününü çok eğlenceli bir partiyle kutladı. Karnı burnunda Elif de bu partiden eksik kalamazdı, ben de katıldım. 38 haftanın içinde idim o gün. 

blogger anneler
Zorlu AVM Funloft gibi merkezi bir yer seçen Ece gerçekten akıllı davranmış. Zorlu'ya ulaşım pek çok kişi için uygun oluyor. Funloft'ta bize ayrılan özel alanda nefis lezzetli ikramların tadına baktık. İkramları Mariposa Restaurant hazırlamış. Minik çikolatalı kekler ve kısır favorimiz oldu. Bir de sevgili Enise'nin lezzetli yaprak sarmaları tabi ki!
blogger anneler
Ece'nin hazırladığı fotoğrafların slayt gösterisi parti boyunca duvarda idi. Fotoğraflarda tabi ki en çok Ahu vardı, Müzisyen Anne...
Trust Human Academy Sandra Şarhon tarafından hazırlanan nefes terapisi ile yenilenip Müzisyen Anne Ahu'nun stand up gösterisi ile kahkaha attık. 
blogger anneler
Selçuk Ergin'den saç bakım ve saç modası hakkında tüyolar aldık. Dance with Babies ekibi bu kez bebeksiz dans için anneleri harekete geçirdi. Enerjiler döküldü.
İkramların haricinde lezzetli pasta ve tatlılar için MelekEli ve Tatlımo teşekkürler.
Ece doğum günü davetinde hediye kesinlikle kabul etmeyeceğini söylemişti. Ama o bizim için hediyelikler hazırlamış. Karpuz Tasarım'dan mini succulentler çok şirindi. Ayrıca Makarna Lütfen makarnalarından hazırlamış bizler için.
Hassas Anne Ece parti

Sevgili Ece'nin sayesinde blog yazarı anneler bir araya geldik, sohbet ettik, güldük, eğlendik. Nice 40 yaşların olsun Ececim.
40. yaşta böyle güzel bir parti yapmak da gerekiyor tabi ki, benim de aklımda :)
Not: bu partide 38 haftalık gebeyim :)

Sevgiler



3 yorum:

  1. Harika bir parti olmuş nice yıllara Ece ♥
    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil
  2. Süpermiş bende 50 imde yapayım bari:)Sizde sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza...

    YanıtlaSil
  3. cok guzel bir etkinlik bende mi yapsam diye düşündüm şimdi

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..