18 Nisan 2016 Pazartesi

Cottonbox Renklerin Dünyası

Geçtiğimiz hafta Cottonbox 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu incelemek için Ritz Carlton'da blog yazarı arkadaşlarla bir araya geldik. Ritz Carlton cam salonda yeni sezon Cottonbox nevresim takımları sergilenmişti. 

Her sezon birbirinden şık tasarımlarıyla ''yatak odasında moda'' anlayışını güçlendiren Cottonbox, 2016 İlkbahar - Yaz sezonu koleksiyonunda ''Renklerin Dünyası'' konseptiyle hazırlanmış. Özgün desenler ve keyifli tasarımlarıyla geçtiğimiz yıldan beri favorilerimden. Yeni koleksiyon da nostaljik seçimlerden modern çizgilere, vintage tasarımlardan klasik ürünlere kadar tüm zevklere hitap edebiliyor.  
Yeni sezonu inceledikten sonra Erguvan Sanat Merkezi eğitmeni Jülide Doğu moderatörlüğünde kumaş boyama workshopu yaptık. Doğanın renklerini pamuk ipliği ile buluşturduk, çiçek ve dal motifleri ile mini yastık kılıflarını renklendirdik. 
Cottonbox da bu sezon pamuk ipliğinin zarif dokunuşu ile birleştirdiği tasarımlarıyla doğanın uyanışını yeniden yorumluyor. 

40 yılı aşkın tecrübesiyle hizmet veren Sümaş Tekstil’in markası olan Cottonbox’ın ürün gamında bebek takımlarından genç grubuna, nevresim takımlarından nakışlı ve baskılı pike setlerine, yatak örtülerinden masa örtüsü, bornoz ve havlulara kadar çeşitlilik bulunuyor. 

Saf yumuşaklığı ve kusursuz dokunuşu kullanıcısına hissettirmek için ürün gruplarında sadece pamuk ipliği kullanan Cottonbox, özel baskı tekniği sayesinde insan sağlığına zararlı olabilecek hiçbir maddeyi içermiyormuş. %100 pamuk ipliği kalitesi, özellikle seçimlerinde ince eleyip sık dokuyan ebeveynlerin tercihi oluyor. 



4 yorum:

  1. Ilkbahar- Yaz koleksiyonları içimizi açtı diyebilirim :) Sağlıklı ve rahat

    YanıtlaSil
  2. Renkler de desenlerde şahane...

    YanıtlaSil
  3. Hoşuma giden ürünleri olan bir marka

    YanıtlaSil
  4. Kucaginda bebisle çok sekersi iz :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..