16 Mayıs 2016 Pazartesi

Badem Minopolis'te

Geçtiğimiz hafta iki kadın ve dört çocuk (biri bebek) Minopolis'te idik. Badem kızımın okuldan arkadaşı, annesi, kardeşi ve bizim Berkem bebek hep birlikte Minopolis'te keyifli bir gün geçirdik.

Kızları okuldan sonra aldığımız gibi doğruca Marmara Forum'a gittik. Minopolis trenine binip mini şehre ulaştık. Keyifli tren yolculuğu sırasında kızların heyecanı gözlerinden okunuyor değil mi?
Minopolis marmara forum

Minopolis girişinde verilen çekleri paraya dönüştürmek için hemen Minopolis bankasına gittik. Çocukların şehrinde onlara uygun olarak düzenlenmiş itfaiye, market, çikolata fabrikası, meyve suyu üretim tesis, hastane, inşaat alanı, pasta evi gibi pek çok faaliyet alanı bulunuyor. 

4 - 14 yaş arası çocuklara hitap ediyor. Gazetecilik, polislik gibi okuma  yazma bilmeyi gerektiren alanlar haricinde biz çoğu üniteye girdik. Kızlar en çok takı tasarım, kuaförlük ve marketi beğendiler.
Badem kızım bugünden sonra hayalindeki mesleği marketçilik olarak değiştirdi. Çok eğlenceli bir iş olduğunu söylüyor :))
Minopolis nasıl gidilir

Yanımızda bir de bebek olması bizim aktivitelerimizi yavaşlatmadı. İhtiyaç duyduğumda Minopolis'in bebek bakım odasını kullandım.
Kızlar yeni açılan Chupa Chups Lezzet Avcıları odasını da ziyaret ederek defineyi buldular.  

lezzet avcıları

Hafta sonları iki seans olarak hizmet veriyormuş. Biz öğleden sonra gittik ve saat 17'ye kadar harika vakit geçirdik. Hafta içi okullar ve bazı gruplar olsa da hafta sonuna göre daha sakin oluyor. 




2 yorum:

  1. Daha önce başka arkadaşlarımda gtmiş de blogdan paylaşmıştı, süper ya ben hayran kaldım ne güzel şeyler yapıyorlar

    YanıtlaSil
  2. ne kadar güzelmiş ben bile giderim yani .-))

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..