9 Mayıs 2016 Pazartesi

Gece Elbiseleri İle Tarzınızı Taçlandırın

Her kadının kıyafetine en çok özen gösterdiği etkinlikler şık gece davetleri oluyor. Bu özel gecelerinizde, en kaliteli, en şık gece elbiseleri ile farkınızı gösterebilir, stilinizle gecenin yıldızı olabilirsiniz.

Özel gece davetleri, tarzınızı en güzel şekilde sergileyebileceğiniz ortamlar olarak öne çıkıyor. Böyle özel durumlarda elegan ve etkileyici bir görünüş sergilemenin ilk adımı da doğru gece elbisesini seçmekten geçiyor. Tarzınıza, vücudunuza ve katılacağınız davetin ortamına uygun gece elbisesi modelleri Forever New reyonlarında sizi bekliyor.

Hangi Elbise Sizi Yıldızlaştıracak?
Kararınızı verirken, ilk olarak elbisenizi giyeceğiniz ortamı düşünmek isteyebilirsiniz, örneğin bazı davetlerde uzun gece elbiseleri daha uygun olabilir. Vücut yapınız da sizin için en uygun olacak gece elbisesini belirlerken önemli bir etken olarak öne çıkıyor. Katılacağınız etkinlikte giyeceğiniz gece elbisesinin rengini belirlerken partnerinizin elbisesinin rengini de göz önünde bulundurmayı tercih edebilirsiniz.
Uzun gece elbiseleri tercih ediyorsanız, düşük omuz, dantel kumaş, asimetrik kesimli etek uçları gibi detaylarla elbisenize hareket katabilirsiniz. 2016 gece elbiseleri arasında kalem etekli elbise modelleri de göze çarpıyor. Dantel kalem elbise, V yaka kalem elbise gibi detaylı modeller zarif ve asil bir tarz sergiliyor.
Eğer daha masum ve sade bir görüntü sergilemek istiyorsanız veya mezuniyet balosu gibi bir etkinliğe katılacak genç bir bayansanız, beyaz, krem, pudra, pembe gibi taze renkleri tercih edebilirsiniz.

En Tarz Kombinlerin Püf Noktası, Ayakkabı ve Çantalar
Giyeceğiniz elbiseyi belirledikten sonra elbisenizi tamamlamak için kullanacağınız ayakkabı, çanta ve aksesuarlara da aynı titiizlikle karar vermek, şık ve kaliteli bir stil sergilemenizi garantiliyor. Giyeceğiniz topuklu ayakkabıyı elbisenizin etek boyuna göre belirlemek, zarif ve etkileyici bir kombinin esaslarından oluyor. Doğru stilettoyu seçmek için renk uyumuna dikkat etmek de önemli bir püf nokta olarak öne çıkıyor.

Abiye çanta modelleri ise kombininizde şıklığı vurgulayan ana oyuncular olarak yer alıyorlar . Kullanacağınız abiye çantayı belirlerken, çantanın elbisenizin detaylarından baskın olmaması öneriliyor. İnce detayları ya da dantel kumaşı olan bir gece elbisesini, desenli ve göz alıcı bir gece çantası yerine düz kumaştan portföy çanta ile tamamlayabilirsiniz. Kalem elbiselerinizi ise ince askılı, zarif ve küçük 2016 abiye çanta modelleri ile kullanmak kombinlerde ahenk yaratıyor. Dikkat etmek isteyebileceğiniz bir başka nokta ise elbiseniz, çantanız ve ayakkabınız arasındaki renk uyumu. Tüm bu parçaları aynı renkte kullanmak sıklıkla tercih edilse de, birbiriyle zıt renklerin uyumundan yararlanarak oluşturulan kombinler de tarz bir şıklık yaratıyor.

5 yorum:

  1. Çok güzel modeller ,çok şık ...

    YanıtlaSil
  2. model çok guzel mavi ciceklisinden bende var yaz aksamları rahat oluyor :)

    YanıtlaSil
  3. Her zaman dolaşmaktan keyif aldığım bir mağazadır Forever New. Hepsi birbirinden güzel elbiseler.

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..