30 Mayıs 2016 Pazartesi

Estetik Cerrah Ferit bey ile sohbet

Geçtiğimiz hafta Balat'ın en güzel mekanlarından Perispri'de güzellik üzerine koyu bir sohbet vardı. Sevgili blog yazarı arkadaşlarla doktor beye sorularımızı sorduk. Snapchat ile paylaşımlar yaptık.
estetik cerrah

Yenilenen web sitesi ile Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ferit Demirkan’a hastaları her platformdan kolaylıkla ulaşabiliyor. Siz de sorularınızı iletebilirsiniz. Ferit bey ilgiyle cevapladı bizim güzellik hakkında merak ettiklerimizi.
İletişimin her alanda dijital platformlara taşındığı bu yeni yüzyılda tıbbi iletişim de benzer bir değişim yaşıyor. Artık hekimlerin fiziksel olarak gördükleri hastalar dışında her geçen gün artan bir sanal hasta portföyleri de var.
blogger anneler

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ferit Demirkan, ortaya çıkan bu ihtiyacı yönelik olarak internet bilgilerini ve sosyal medyayı birleştiren, hastaların hekime direkt erişimini kolaylaştıran ve kişisel tıbbi bilgilerini arşivleyebilecekleri www feritdemirkan com imzası ile yepyeni bir web sitesi tasarladı. Size bu siteden nasıl faydalanabilirsiniz hakkında bilgi vermek isterim.
blogger anneler

5 site tek bir adreste

  • "Kişiye Özel” isimli bölüme kayıt olan hastalar kendilerinin Dr.Ferit Demirkan 'a yaptırdıkları işlemlerle ilgili öncesi-sonrası fotoğraflarına bu web sitesi üzerinden online olarak ulaşabilecekler. Sadece hastanın kendi şifresi ile girilebilen bu bölümde, yapılan işlemlerde kullanılan silikon implant veya dolgu maddesi gibi malzemelerin etiket ve barkodları da yer alacak. Bu şekilde hastaların malzeme ile ilgili garanti ve bireysel dosyalama ihtiyaçları da online karşılanabiliyor. Arzu edildiğinde yine bu bölümden görüntülü bir platform üzerinden Dr.Demirkan ile yüz yüze görüşme de yapılabilecek.
  • Doktor beyin yer aldığı bütün sosyal medya platformlarına web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.
  • e-Bülten kısmına üye olursanız dijital medyada Dr.Demirkan tarafından yayınlanan bütün haberler aynı gün posta kutunuza gönderiliyor. Aynı bültenlere Lifestyle bölümündeki “Yazılarım” bloğundan ulaşarak ilgili kişiler kendi yorumlarını da ekleyebiliyor.
  • Bana sor köşesinden direkt olarak soruları ve/veya fotoğraflar gönderip Dr.Demirkan'dan sanal bir ön değerlendirme alınmasını da mümkün. 
  • Dr.Demirkan'ın sosyal içerikli yemek yazıları ve gezi fotoğrafları da yine lifestyle köşesindeki bloglarda yer alıyor.


blogger anneler

Siz de sorularınızın cevaplarını bu sitede bulabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..