25 Ocak 2014 Cumartesi

DARPHIN STIMULSKIN PLUS & PARIS ENSTITU

Darphin’in selektif serisi Stimulskin 2014 yılında tamamıyla yenilendi!
StimulskinPlus Darphin’in TOTAL ANTI-AGING serisi olarak hem cildi yenileyici gücü hem yaşattığı lüks sayesinde kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Bugün davetlerine maalesef katılamadığım Darphin Stimulskin serisinden serumla ilgili detaylar aşağıda...




Kineziterapist olan Pierre Darphin, yaklaşık 50 yıl önce Paris'de bulunan enstitüsünde uygulama teknikleri geliştirmeye başlamıştır. Günümüzde ise, Darphin Enstitü Müdürü Sandrine Correia ile Darphin Laboratuvarları işbirliği yaparak optimum sonuçlar elde etmeye devam etmektedir.





PUSH» ETKİSİ
Hint literatüründe de pek çok etkinlikte bahsedildiği üzere Komifora Mukul Queen of Sheba’nın Solomon Kralı’na hediye ettiği değerli bir sakız üretir. Komifore Mukul Ayurveda tıbbında 3500 seneden fazladır kullanılmaktadır. Bu öz cildin dolgunlaşmasını sağlayarak sıkılaştırır. Daha genç ve sıkı bir cilt görünüm sağlar.
 «UP» ETKİSİ

Eski Yunan ismi parlaklık  anlamına gelen «smaragdos»  Sea Emerald™, epidermis ve dermisin bağını destekleyen temel protein üretimini aktive eder. Aynı zamanda doğal kolajen üretimini destekler. Cilt üzerindeki ikili etkisiyle daha sıkı ve dolgun bir cilt görünümüne kavuşmanızı sağlar.

Duyumsal Deneyimi:
Stimulskin Plus serisi için özel olarak yaratılan Beyaz çiçeklerin üçlü birleşiminden meydana gelen yaseminin hafifliği ve Ylang Ylang’ın lüksüyle harmanlanan Ölmezotu kokusuyla muhteşem bir duyumsal deneyim yaşatır.
DARPHIN UYGULAMA SIRLARI
Serumu avucunuzda ısıtarak (3 derin enfes alın) yüzünüze, boynunuza ve dekolte bölgenize uygulayınız.



Bugün davetlerine katılamadığım Darphin Stimulskin serisinden bir ürün...

1 yorum:

  1. cANIM BU HAFTAKİ LİNK PARTİMİZİN KONUSU MONTESSORİ ETKİNLİKLERİ NERDESİN : ))

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..