15 Kasım 2013 Cuma

Avene Termal Suyu Spreyi


Avene Termal Suyu Spreyi 


Yatıştırıcı, tahriş giderici ve anti-enflamatuar özelliğine sahiptir. Ciltte tepki veren hassas hücreleri güçlendirir, Cildin PH'ının dengelenmesine yardımcı olur, bağışıklık sistemindeki kilit hücrelerin etkinliğini artırarak cildi daha güçlü hale getirir. Cildi zinde tutar.
  •  Gün içinde ferahlatır, cildi tazeler
  •  Yaz mevsiminde ferahlatır
  •  Cilt temizliğini tamamlar
  •  Makyajı sabitlemek için kullanabilirsiniz. 
Günlük Yatıştırıcı Bakım:
Epilasyon sonrası, makyaj temizliği sonrası, Traş sonrasında ve  pişiklere karşı kullanabilirsiniz.
Ferahlatan Yatıştırıcı Bakım:
SPORDAN sonra, seyahat esnasında, yaz mevsiminde ferahlamak için tercih edilir.
Dermatolojik Bakımlarda:
Yüzdeki kızarıklıklar, kaşınma ve kesikler, Dermatolojik ve cerrahi müdahalelerden sonra, güneş yanıkları, Dermatolojik tedavilerde tamamlayıcı bakım, akne tedavisi sonrası bakımlarda kullanılabilir.

Markanın en çok tercih edilen ürünlerinden 

Avene Termal Suyu Spreyi hediye çekilişimize katıldınız  mı?




Ürün satış fiyatı: 28 TL


Kullanım Şekli:
Spreyi buğu halinde püskürtün. Cildinizi yumuşakça kurulamadan önce 2-3 dakika bekleyin.sonrasında cildinizi nazikçe kurulayabilirsiniz.

Bileşenler:
Düşük mineralize içerik 207 mg,  Dengeli kalsiyum ve magnezyum oranı 2 1, Silis açısından zengin 14 mg, Oligo elementler açısından zenginlik ve uyum (Zn, Cd, Cu, B), Nötr PH 7,5. Bakteriyolojik açıdan saftır.

Son olarak Avene hakkında  bilgi alalım:
'' Her şey  Marquis de Rocozel’in 1736 yılında şiddetli kaşınma hastalığına yakalanmış atını doğaya terk etmesi ve atının tesadüfen Avenesularında iyileşmesiyle  başlar.  İlk kez Avene termal suyunun  cilt ve genel sağlık üzerine etkileri  1736 yılında Güney Fransa bölgesindeki Avene köyünden çıkan  şifalı suların atlarda görülen bazı cilt rahatsızlıklarını tedavi ettiğini anlaşılması ile anlaşılır.  Bu sayede Avene Termal Suyun  yatıştırıcı ve tahriş giderici özellikleri keşfedilir. Derken eczacı  Pierre Fabre, 1975 yılında doğduğu bölgeye olan bağlılığı ile Sainte  Odile kaynağının haklarını satın alarak Avene Termal  Suyunun gizemini çözmek üzere çeşitli araştırmalar yürütmeye başlar. Ki bu araştırmalar günümüzde halen devam ediyor. ''
Çekilişe buradan katılabilirsiniz