17 Mart 2014 Pazartesi

Batuşka müzik grubuna katılmak ister misiniz?

0-2 yaş arası bebeğinizle, çocuğunuzla süper keyifli bir aktiviteye katılmak ister misiniz?
Arkadaşım Burcu böyle bir etkinlik düzenlediğinde onun kadar ben de heyecanlandım desem yeridir.
Burcu, Batu'nun annesi :)
Müzik ve çocuk gelişimi ile ilgilenen anne oğul böyle bir grup kurmaya karar vermişler.
0-2 yaş arası bebekler anneleri, babaları yada sevdikleri başka bir kişi ile özel ve neşeli bir 45 dakikalık derslerde gerçek ritim aletlerini kullanacak, çeşitli sürprizlerle aktivite şenlenecek. 
Bebeğiniz, Batuşka'dan bir ders ve ritim yumurtası kazansın istiyorsanız Batuşka facebook sayfasından katılabilirsiniz. 
Burcu ile Batu'yu Batuskahayat blogdan da takip edebilirsiniz.

İlk ders: 22 Mart Cumartesi Saat 12:00
ARS SAHNE Dans, Müzik ve Yoga Okulu
Bahçelerarası Sok. Yılmazlar Apt. No: 25 / 6 -7 
Bostancı / İstanbul 

Ön kayıt ve rezervasyon için Ars Sahne İletişim : 0216 445 76 73  

batuşka


Batuska Müzik Grubu
Günümüzde bebeklerin anne karnında bile müziğe tepki gösterdiğini bilmekteyiz ve araştırmalar göstermiştir ki kişilik ve karakter özellikle 3 yaşından önce şekillendiğinden, bu dönemde bebeğin müzikle tanışmasının önemi çok büyüktür. Bu dönemdeki ritm, müzik ve müzikli aktiviteler, Bebeğin·          *hayal gücünün, gözlemciliğinin genişlemesi,·          *estetik duygularının gelişmesi,·          *pozitif davranış biçimleri sergileyebilmesi,·          *sosyal ilişkilerinin kuvvetlenmesi,·          *hatta doğru fiziksel gelişimi noktalarında çok iyi bir araçtır.
Batuska müzik grubu İngiltere’deki Jiggle and Jam müzik grup sisteminden uyarlanmış olup, bebeklerin anneleri ile beraber katıldığı müzikli bir eğlencedir. Başta Türkçe ve İngilizce olmak üzere tüm dünya dillerindeki şarkılar eşliğinde basit enstrumanlar, çeşitli materyaller, oyunlar ile desteklenmiş grubumuzda anne ve bebekleri neşeli bir 45 dk. geçirirler.
0-2 yaş aralığındaki bebeklerinizi getirebileceğiniz müzik grubumuz için şarkı veya yabancı dil biliyor olmanız gerekmez. Grubun bebeğinize faydasının yanında siz de ritmin keyfine varırken, bebeğinizle aranızda kuvvetli bağı hissedecek aynı zamanda da grup etkileşiminin vermiş olduğu deneyimi kazanacak, yeni arkadaşlıklar kurmuş olacaksınız.



bademlebuduk 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..