26 Mart 2014 Çarşamba

Pınar Kremilla ile lezzetli zamanlar

Anne kız pratik lezzetler denemeye meraklıyız, bilirsiniz. Bu hafta da Pınar'dan yepyeni Kremilla yı denedik.  Tek olarak da tüketebileceğiniz Kremillayı meyvelerle, tartlarda, pastalarda, profiterollerde, milföyde, kekte kolaylıkla kullanabilirsiniz.
Hem kek yaptık, hem de pasta!!!
Hem de çok kısa sürede...  Sizinle de bu bilgileri paylaşmak olmazdı hemen tariflere geçelim. Önce kutu üzerinde tarifi bulunan Custard Kek yaptık.

Malzemeler:
1 su bardağı Pınar Custard Kremilla
4 adet yumurta
1,5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvı yağ
3 su bardağı un
1 paket kabartma tozu

Önce yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz. Pınar Custard sosu e sıvı yağı ekleyerek tekrar çırpıyoruz. Un ve kabartma tozunu da ekledikten sonra bir daha çırpıyoruz. Kekimizin bir kısmını kakaolu da yapabilirdik ama biz sade yapmayı tercih ettik. Muffin kalıplarımıza paylaştırdık badem damla çikolata ile süsledi ve fırına attık. Yaklaşık 20 dakikada hazırdı...
pınar kremilla ile tarifler

pınar kremilla
Custard sos bir çok şef tarafından kullanılıyor. Özellikle keklerde süt yada yoğurt yerine kullanıldığında keke lezzet ve görsellik katıyor. Bol gözenekli, puf puf kabarmış, yoğun vanilya lezzetli ve kokulu, kek nasıl oluyorsa bol sıvılı gibi oluyor. Biz lezzeti çok beğendik, sizinle de tarifini paylaşalım dedik.

Kekimiz pişerken meşhur muzlu pastamızdan da yaptık.

Kolay muzlu pastamız için malzemeler: 
Bir paket pasta tabanı
Kahveli süt
Pınar Kremilla
Muz

Kremilla kutusu içinde kullanıma hazır krema... 
pınar kremilla ile pasta





  afiyet olsun
bademlebuduk

Pınar, Avrupa’da tatlıların olmazsa olmazları arasında yer alan, aşçıların kurtarıcısı custard sosunu, Kremilla markasıyla Türkiye’de beğeniye sunmuş.

Pınar’ın yeni lezzeti Kremilla ile kremayı ideal kıvama getirmek için karıştırmayı, çırpmayı, soğumasını beklemeyi unutun; çabucak hazırlanan tadına doyum olmaz tatlıların keyfini çıkarın.

Pınar, yurt dışında vanilyalı kıvamlı tatlı sos (Custard) olarak bilinen ve kullanılan ve tatlı denince ilk akla gelen ürünü, Türk damak tadına ve tüketici ihtiyacına göre uyarlayarak, Tatlı Düşler serisinin yepyeni ürünü Kremilla - Vanilya Tadında Kıvamlı Sos Pınar Kremilla adıyla Türkiye’de de beğeniye sunmuş. Direkt kullanıma hazır olarak sunuluyor; böylece çırpmadan, kıvam tutturmaya çalışmadan ve yorulmadan tadına doyum olmayan tatlılar yapmanızı sağlıyor.

İster tatlının içinde ister meyvenin üstünde…

Yoğun kıvamlı, vanilya tadındaki pratik lezzet Pınar Kremilla, pasta, profiterol, cheesecake, tart, milföy pasta, krem brulle, kek gibi birçok tatlıda doğrudan, dolgu malzemesi veya sos olarak kullanılabildiği gibi tek başına veya meyveyle birlikte de tüketilebiliyor.

Evde yapılmış hissi veren Kremilla ile çabucak lezzetli tatlılar yaparak zamandan tasarruf edebilir; sevdiklerinizin kalbini enfes tatlılarla çalarak onlara daha çok vakit ayırabilirsiniz.

Pınar Kremilla - Vanilya Tadında Kıvamlı Sos’u 500 ml’lik ambalajlar içinde marketlerin krema ve tatlı bölümlerinde bulabilirsiniz. Pınar Kremilla’nın ideal olan yoğun kıvamı için +4 dereceye kadar soğutulması önerilmektedir.

5 yorum:

Yorum yazan eller dert görmesin..