3 Mart 2014 Pazartesi

EEOSE Saç Dökülmesine karşı Şampuan ** denedim / kullandım

Eeose Yavaş Uzayan Saçlar için şampuan daha önce kullanıp memnun kaldığım bir ürün, daha önce burada yazmıştım zaten. Saçlarımın sağlıklı ve hızlı uzamasına gerçekten yardımcı oldu. Bu sadece benim değil, çevremin ve kuaförümün de tespiti...
Şimdilerde ise saçlarımı güzelce uzattığım için sıra diğer bir soruna geldi...
SAÇ DÖKÜLMESİ
Saçlarım dökülüyor maalesef, eskisi kadar yoğun değil itiraf edeyim ama yine de dökülmesi bana fazla geliyor. Özellikle doğumdan sonra çok fazla dökülmüştü saçlarım... Neyse ki ilerleyen yıllarda dökülmesi hafifledi. Hazır saçlarım uzamışken biraz uçlarından kestirip EEOSE Saç Dökülmesine karşı Şampuan ile destekleyeyim diye düşündüm.
eeose şampuan

Günlük kullanıma uygun bu şampuan içeriği sayesinde saç dökülmesini şöyle önlüyormuş:
  • GP4G, çok yüksek mineralli sularda yaşayan, tuzlu su karidesi olarak da bilinen, Artemia Salina adı verilen bir planktondan ekstrakte edilmiş bir aktiftir. Çevresel koşullara dayanıklılığıyla bilinen Artemia, bu koşullar daha da kritikleştiğinde kendisini sert bir kapsül içerisine alır ve bir tür uyku dönemine girer. Bu uyku sürecinde Artemia, GP4G adı verilen çok özel “yaşamsal” bir molekül sentezler ve depolar. Kurumuş kapsül içerisindeki Artemia, çok uzun seneler (ölçülen 70 sene) saklanabilir ve uygun koşullarda üretmiş olduğu GP4G molekülü sayesinde kapsülünden çıkarak tekrar gelişimine başlayabilir. GP4G, Artemia için yaşamsal enerji kaynağıdır. GP4G’nin bu canlandırıcı etkisi ÉEOSE Saç Dökülmesine Karşı Şampuan içerisinde dökülmeye karşı ve saç gelişimini desteklemek üzere yeniden formule edilmiştir. Saça enerji verir, olumsuz çevre koşullarından korur ve onarır.
  •  
  • ÉEOSE Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, saç dökülmesine karşı özel olarak formüle edilen bitkisel kaynaklı PHYTOCOMPLEX (Nettle & Sage & Lavander Extract) içerir.
EEOSE Yavaş uzayan saçlar için saç kremi

Neredeyse 1 aydır kullandığım şampuanın kokusu da güzel, saçtan kolay arınıyor.
Ancak ben krem de kullanmayı tercih ettim. Evde ise henüz tüketmediğim EEOSE Yavaş uzayan saçlar için saç kremim bulunuyordu. Şampuan ve saç kremini birlikte kullanarak etkiyi artırmayı planlıyorum :)

Onun da içeriği şampuan ile benzer, aşağıda da görebildiğiniz gibi:
  • PEPTIDE COMPLEX lipo-oligopeptide’lerden oluşmuş çok özel bir peptide formülasyondur. ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu’nunda aktif içeriği olan PEPTIDE COMPLEX, ÉEOSE Sağlıklı Uzamayan Saçlar için Saç Kremi içerisinde yeniden formule edilmiştir.
  • GP4G, çok yüksek mineralli sularda yaşayan, tuzlu su karidesi olarak da bilinen, Artemia Salina adı verilen bir planktondan ekstre edilmiş bir aktiftir.Çevresel koşullara dayanıklılığı ile bilinen Artemia, bu koşullar daha da kritikleştiğinde kendisini sert bir kapsül içersine alır ve bir tür uyku dönemine girer. Bu uyku sürecinde Artemia,GP4G adı verilen çok özel “yaşamsal” bir molekül sentezler ve depolar. Kurumuş kapsül içerisindeki Artemis, çok uzun seneler (ölçülen 70 sene) saklanabilir ve uygun koşullarda üretmiş olduğu GP4G molekülü sayesinde kapsülünden çıkarak tekrar gelişimine başlayabilir. GP4G, Artemia için yaşamsal enerji kaynağıdır. ÉEOSE Sağlıklı Uzamayan Saçlar için Saç Kremi içersindeki GP4G, bu canlandırıcı etkisi ile saça enerji verir, sağlıklı saç gelişimini  destekler. Dökülmeye karşı etkili olur, olumsuz çevre koşullarından korur ve onarır.
  • ÉEOSE Sağlıklı Uzamayan Saçlar için Saç Kremi, ayrıca saçlara yoğun bakım yapmak üzere formüle edilen bitkisel kaynaklı PHYTOCOMPLEX (Nettle&Sage & Lavander Extract) içerir.

Şampuan ve saç kremi kullandığımda saçlarım daha çabuk taranır hale geliyor, dalgalı saçlara sahipseniz kolay taramak sizin için de önemli hale geliyor.
EEOSE Saç Dökülmesine karşı Şampuan

EEOSE Saç Dökülmesine karşı Şampuan yağlı ve kuru/normal saçlar için olmak üzere 2 çeşidi bulunuyor.
Ben şimdi bu ikiliden memnunum ama saç dökülmesi sizin için çok daha fazla büyük bir sorun ise ve daha çabuk etki göstermesini istiyorsanız Saç dökülmesine karşı serum ile birlikte kullanmanızı öneririm.
Tüm Eeose ürünleri hakkında detaylı bilgi almak isterseniz  eeose.cm dan inceleyebilirsiniz.

Saçlarımın canlandığını daha hacimli durduğunu görüyorum siz ne dersiniz, saçlarım iyi gözüküyor mu?
eeose şampuan kullandım


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..