28 Mart 2014 Cuma

waffle sever misiniz?

Dikkat! Bu sayfada bol kalori, bol lezzet bulunmaktadır :))
forum istanbul wafflestop

Siz de benim gibi bir waffle severseniz eğer bu keşfimle ilgilenmenizi önereceğim. Yine bir perşembe yine bir anne-kız gecesinde keşfettik: Wafflestop 
Bol çeşitli çikolataları, meyveleri, sosları ile göz dolduruyor... İlk şubesi Bağdat caddesinde açılmış, sonrasında ise franchise sistemi ile çoğalmaya başlamış. Biz Forum İstanbul Wafflestop ta idik. İlk defa gördüğüm özel waffle case ile elde yiyebileceğiniz gibi tabak servisi de tercih edebiliyorsunuz. Cıvıl cıvıl renkli minik bir mekan. Masa ve sandalyeleri de çok sevimli. Waffle hamurunu şeker ve yağ kullanmadan özel olarak hazırlıyor olmaları doğrusu içimi rahatlattı. Beyaz çikolata, fındıklı çikolata ve Wafflestop Yasemin hanım'ın da önerisiyle cevizli çikolata tercih ettim. Tam bir kalori yüklemesi oldu... Eğer siz de waffle seviyorsanız denemelisiniz!
lezzetli waffle

İstanbul'da Bağdat Caddesi haricinde 5 şubesi bulunuyor. eğer yolunuz düşerse Bağdat/Irak ve Dubai'de de şubeleri var :)

Anne kız gecemize bowling ile devam ettik. Bowling oynamayı da severiz biz. 



bademlebuduk


6 yorum:

  1. İnsanın canı sabah sabah waffle ister mi?
    Valla istedi :p

    YanıtlaSil
  2. Oh h ya mis mis! Benimdeeeee istedi can bu can (: doğru bahçelideki abbas wafıla koşasım geldi (:

    YanıtlaSil
  3. waffleın olduğu resmi direk geçtim :)) ucundan gördüm hmmm nefis :))

    YanıtlaSil
  4. ooooo valla çok güzel görünüyor, birde şu anne kız gecenize özendim :) bende anne oğul gecesi mi yapsam , yada onları baba oğul gecesi diye gönderip evde mi takılsam :)) heee birde yeni header da çok tatlı olmuş :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..