7 Temmuz 2015 Salı

en sevdiğim Topicrem ürünleri

Topicrem markası eczanelerde ve online alışveriş sitelerinde gördüğümüz, doktor tavsiyelerinde de yer alan bakım ürünlerinden bir tanesi. Ben de Topicrem ürünlerinden ihtiyacım olanları kullanıyorum. Şimdi size en sevdiğim Topicrem ürünlerinden bahsedeceğim.

nemlendirici krem, topicrem

Topicrem Fransa'dan ithal ediliyor. Minimum içerik ile üretiliyor. Atopik dermatit bir çocuğun kimyager ailesi tarafından ihtiyaçlar doğrultusunda ortaya çıkmış bir marka. Topicrem Paraben içermiyor

Topicrem AC serisi yüz temizleme jeli

2014 yılının sonlarında kullanmaya başladığım ürün çoktan biterdi aslında ama bitmesini istemediğim için sonlarına doğru çok daha cimri kullanmaya başladım. Makyaj temizliğinde de rahatlıkla kullanıyorum. Topicrem AC serisi yağlı ciltler üretilmiş. Dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiş. Oftalmolojik (göz çevresi için uygunluk) olarak test edildiği için göz makyajımda da kullanabiliyorum. Sabun içermiyor, bu yüzden cildim uygulama sonrası gerilmiyor. Kokusu da olmadığı için rahatlıkla kullanıyorum. Gözenekleri tıkamıyor, dolayısıyla sivilce ve akne karşıtı. 
topicrem yüz yıkama jeli

Topicrem AC serisi nemlendirici

Özellikle yağlı ve akneli ciltler için üretilmiş bu serinin nemlendirici kremini en çok da kış aylarında severek kullandım. Sabahları uygulamayı tercih ettim. Gün boyu nemlendirme özelliğini korudu. Ciltteki parlamayı önlediği için severek kullanıyorum.

Topicrem 3D efektli vücut nemlendiricisi

Yoğun nemlendirici krem özellikle kış aylarında kuruyan ciltler için ideal. Çabucak emilmesi, yağlı bir his bırakmaması ve elbette giysilere geçmemesi en büyük artısı benim için. Ürünün vücutta etkisi pırıl pırıl görüntü ve ferahlık... Yaz aylarında da güneş sonrası vücut bakımı ve yaz akşamları ışıltılı ve bronz görüntü için favorim!
kuru ciltler için,

Eğer çok kuru bir cildiniz varsa Topicrem Ultra Nemlendirici Vücut Sütü kullanmanızı öneririm.


Temiz içerikli ürünleri seviyorum!











5 yorum:

  1. Parabensiz olması güzel, ben de kozmetik ürünler alırken en çok içeriğine dikkat ediyorum. Bu markayı da araştırayım. Teşekkürler, sevgiler.
    http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  2. topicrem önemli ve güzel bir marka gerçekten =)

    YanıtlaSil
  3. Vücut kremini Keremciğime her banyo sonrası kullanırım.
    aile boyu ama bende dibini gördüm :( bitmek üzere

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler yazın için..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. 3D vücut kremini tatil sonuna saklıyorum bronzlaşınca kullanacağım :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..