10 Temmuz 2015 Cuma

Karlar Ülkesi Sen de Söyle! biz de söyledik

Elsa ve Anna... Tanıdık geliyor isimler değil mi? Karlar Ülkesi'nin iki güzel prensesi onlar!

İzlediği bir filmin etkisinden hemen çıkamayan, filmi neredeyse yaşayan bir kadın olarak çok sevdiği bir filmi defalarca izlemesini ve hayatında yer vermesini seviyorum Bade'nin.

Söz konusu sinemada izlemediğiniz bir film ise buna hayran olmak çok kolay olmuyor. Badem, Karlar Ülkesi'ni sinemada izlemedi, internetten birkaç on defa izlemiştik, o da bize yetmişti. 

Karlar Ülkesi Sen de Söyle aynı filmin şarkı sözleri altta geçen karaoke versiyonu 10.Temmuz.2015'de vizyonda! Yani bugün! Karlar Ülkesi şarkılarından tutun repliklere kadar ezbere bilen çocuklar için çok sevdiği filmi sinemada izlemek ve şarkılara eşlik etmek harika bir fikir olabilir. Okuma biliyorsa yazıları takip ederek yine şarkılara eşlik edebilir. 

Karlar Ülkesi Sen de Söyle galasına katılıp Elsa ve Anna ile tanışma ve hatta onlarla kısa bir sohbet etme şansı bizi çok mutlu etti. Kendimi Bade'nin yerine koyuyorum: Pulp Fiction filmi yeniden vizyona giriyor, galasında John Travolta ile tanışıp kısa bir sohbet etme şansım olacak, ben heyecanlanmayacağım :))
Karlar Ülkesi Sen de Söyle Gala

Elsa ve Anna ile sohbeti çok uzun sürmemiş çünkü ingilizce konuşuyorlarmış! Filmi izledikten sonra onlara tekrar selam vermek istedik ama çıkışta yoklardı :) Biz de Danone Sütlü Atıştırmalık paketlerindeki Elsa, Anna ve Olaf karakterleri ile günümüze devam ettik. 
Çocukların film sırasında yüksek sesle şarkılara eşlik etmeleri çok güzeldi. Dayanamayıp dans edenler vardı. Bizim kızlar en çok Olaf'ın olduğu sahnelerde kıkırdadılar. Çocuklar çok eğlendi. Bade ile Aysu filmi keyifle izlediler. 

Karlar Ülkesi ürünleri yine 10.Temmuz.2015'de Trendyol'da olacak. 
Favori karakterim Anna'nın kostümü var mıdır acaba benim için :))






2 yorum:

Yorum yazan eller dert görmesin..