6 Temmuz 2015 Pazartesi

Prima'dan Pop Ninniler

Prima sevgi uyku&oyun üçgenine her fırsatta dikkat çekmeyi başarıyor. Prima'nın GNL Entertainment ile birlikte hazırladığı Pop Ninniler Vol.1 albümünü ilk dinleyenlerden biri oldum. Hem de canlı performans ile...

Bebeklerin müziğe verdikleri olumlu cevapları biliyoruz. Hafif melodileri annesinin sesiyle birlikte dinlediğinde mest oluyor bebekler. Bunun için harika bir ses tonuna sahip olmamıza gerek yok, bebeğimiz anne karnından itibaren bizim sesimizi o kadar çok duyuyor ki annesinin sesi ile nasıl da rahatlıyorlar. İlk aylardan itibaren anne sesini tanıyorlar. 
Prima'nın Pop ninniler albümünde neredeyse hepimizin bildiği popüler şarkılar hafif bir melodi ile yeniden hazırlanmış. Prima Pop Ninnilerde söz yok! Dilerseniz siz eşlik edebiliyorsunuz ninnilere, bebeğiniz sizin sesinizi bu tatlı melodilerin üzerine dinleyebilir...
Albümdeki şarkılar ise şöyle:
Sadece uyku öncesinde değil, sabah uyandığında, yemek hazırlığında, banyo sonrası yada araçta yolculuk yaparken dinleyebilirsiniz. 
Biz mandala boyama yaparken ve araba yolculuklarımızda dinliyoruz.
Sadece ben değil, neredeyse 6 yaşına girecek olan bebeğim de eşlik ediyor. Barış Manço Arkadaşım Eşek ezbere bildiği bir parça olduğu için keyifle eşlik ediyor. 
Bazen ritme uyup dans ediyoruz.
Belki bir bebeğimiz daha olursa onunla da dinleriz...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..