20 Ağustos 2014 Çarşamba

Bademle Buduk canan ile summer party'de 1

Sevgili Canan'ın davetini aylar öncesinde almıştım. Hiç düşünmeden kabul ettiğim bu davet için bayram tatili planımı bile değiştirdim :) Canancığım bu etkinlik öncesi epey çalışmış. Bu da benim ikinci şehirlerarası blogger etkinliği katılımım oldu. Etkinlik ile ilgili detayları #cananilesummerparty etiketiyle takip edebilirsiniz. 
Etkinliğe dair en çok beğendiğim fotoğraflardan biri ile başlayalım :)

Olmazsa olmaz Altın Kızlar İlknur ve Gülsen ile 

Mekanımız Çakıl Kafe navigasyon sağ olsun kolayca bulduk.

İstanbul ekip Canan ile

Kurabiye Evi 'nin hazırladığı figürlü kurabiyeler, yelpazeler, ismimizin yazılı olduğu küçük beyaz kelebekler ve Gizem Şeker in gönderdiği bir kavanoz dolusu lezzetli şekerler masalarımızda bizim için önceden hazırlanmıştı. Şeker kavanozu ve dondurma şeklindeki kurabiyeler hemen Badem hanım tarafından kapıldı.

Çok tatlı iki arkadaş, benim masalım fotoğrafçılık bizi bütün gün fotoğrafladı, biz de poz vermeye meraklıyız zaten :) 
Benim Masalım hakkında daha önce yazmıştım. Yazımı okumanızı öneririm :) Keyifli bir ekip. 


Very Cupcake in çok şirin ve lezzetli kekleri kahvaltıdan önce masaya geldi.
 Kahvaltı biraz gecikince biz de epey acıkmış olduğumuzdan bu güzel cupcakelere saldırdık. 

Çeşitli firmalardan bizimle tanışmaya gelenler oldu. Önce onlardan bahsedeceğim.

Kahvaltıdan sonra sıcaktan bunalınca Canan'ın tatlı sürprizi ile serinledik. Dondo dondurma servisi ile hep annelerin hem çocukların yüzü güldü. 

İlk sunum Soya Silk firmasına aitti. Polyester içermeyen, ekolojik, doğal, yazın terletmeyen iç giyim ürünleri hakkında bilgi aldık. 20 adet doğal enzim içeriyor, nemi hızlı emiyor ve hızlı kuruyor. Ultraviyole ışınlardan koruyor. Soya Silk sitesinde bademlebuduk referansı ile %10 indirimden faydalanabiliyorsunuz.

Soya Silk'ten sonra Artebella hobi ürünleri sunumu başladı. Gülçin hanım oldukça enerjik bir o kadar da güler yüzlü. Harika el sanatları ve hobi ürünleri bize tanıtırken, kursa gitmeden siz de yapabilirsiniz dedi. Ben de vizontele filmindeki gibi ''acaba Zeki Müren de bizi görecek mi'' diye şaşkın şaşkın bakıyordum. Badem ile bana harika bir takı kutusu seti çıktı. Anne kız en kısa zamanda yapacağız takı kutumuzu.

Bebak ürünlerinin paket sunumuna bayıldım. Pakette yeni ürünlere de yer verilmiş. İstanbul'dan gelen Naciye hanım'a güler yüzü için teşekkürler.


Dore Kozmetik yetkilisi 2 güler yüzlü hanım bize geniş ürün gamı hhakıında bilgi verdiler. Ancak katalogu incelediğimde fark ettim ki A'dan Z'ye geniş bir ürün yelpazesi olan Dore ürünleri öyle bir iki saatte anlatılır gibi değil. 

Dalton Kozmetik İlknur hanım da bizimleydi. Güzellik merkezi de bulunan Dalton kozmetik ürünlerini yetkili salonlardan ve internet sitesinden temin edebiliyormuşuz. 

Welcome Baby anne bebek alışveriş sitesi hepimiz için içi dolu dolu paketler hazırlamışlar. Seçkin markalar ve çeşitli indirimler...

Namet ürünlerinin dağıtımını firma yetkilisi yaptı. 

Pazaresintisi.com sitesinden Gökhan bey kadın girişimcilere verdikleri destekten bahsetti. Size de siteyi inceleyip okumanızı tavsiye ederim. Yöresel lezzetlere kolayca ulaşırken kadın girişimcilere de destek olabilirsiniz.

Bir blogger buluşması pastasız olur mu?
Canan'ın pastasını Özsüt hazırlamış. Çok da lezzetliydi. 


Bu etkinlik yazısı bitmez...
Devamı yakında...










12 yorum:

  1. çok eğlenmişe benziyosunuz :) yaz partyleri bir başka.. tatlım blogumda çekiliş var beklerim mutlaka :)

    YanıtlaSil
  2. Harika bir etkinlik olmuş.

    YanıtlaSil
  3. çok keyifli bir gündü, sizi de tanımış oldum, bir başka etkinlikte görüşmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  4. ay ne güzel etkinlik ve pasta sahaneymis! :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba bademle buduk,
    harika bir siteniz var cıvıl cıvıl hayat dolu, ben örgüler, bahçe derken dışarıda bir hayat olduğunu unutmuşum
    beni kendime getirdiniz...ne çok etkinlik varmış. ilk olarak sizi kaybetmemek için hemen bloglovinden takibe aldım. sonracıma bloglar yarışıyor etkinliğine katıldım. daha bütün yazılara tek tek bakacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. harika yorumlarınız için teşekkür ederim.
      Çok incesiniz.

      Sil

Yorum yazan eller dert görmesin..