18 Ağustos 2014 Pazartesi

Derin Dondurucu Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Evlerimizin olmazsa olmazı beyaz eşyaların seçiminde dikkat etmemiz gereken bazı hususlar vardır. Bu detayları dikkate alarak alışveriş yaparsanız maksim fayda edinebilirsiniz. Derin dondurucu alırken dikkat etmeniz gereken noktaları sizin için belirledik.
1.İhtiyacınıza ve kullanım amacınıza uygun bir seçim yapın
Derin dondurucunuzu seçerken ihtiyacınıza uygun boyutta ve özelliklerde olmasına önem verin. Burada evin boyutlarına göre bir tercih yapmalısınız. Küçük bir mutfağa sahipseniz uzun,dikey derin dondurucular yerine kısa, ideal yüksekliklerde bir derin dondurucu seçmeniz daha uygun olacaktır.

2. Enerji tasarrufuna önem verin
Enerji sınıfı genelde her beyaz eşyada dikkat etmeniz gereken bir unsurdur. A’dan G’ye doğru sıralanan verimlilik tablosunda en verimli enerji sınıfı A iken, en düşük enerjiyi G olarak belirlenmiştir. Fiyatlar buna bağlı olarak değişmektedir. Fakat ucuz olacak diye düşük verimliliğe sahip bir makine almamalısınız. Uzun ömürlü kullanacağınızı düşünürsek bu tip bir makine fazla enerji harcayacağından sizi oldukça masrafa sokacaktır.

3-Garanti Süresine dikkat edin.
Beyaz eşyalar uzun ömürlü kullanmak için alınan ev aletlerindendir. Bu yüzden garanti süresi en önemli faktörlerden biridir.Uzun vadeli garanti süresi sağlayan marka ve ürünleri tercih etmeye özen gösterin.

4-Teknolojinin sürekli geliştiğini aklınızdan çıkarmayın
Teknolojinin her geçen gün hızla ilerlemesi daha yeni, gelişmiş özelliklere sahip beyaz eşyaların üretilmesini sağlıyor.  Sizlerin de derin dondurucu alırken bu özelliği göz önünde bulundurarak bir seçim yapmanız gerekiyor. Size ekstradan kolaylık sağlayacak özelliklere sahip bir derin dondurucu tercih ederek hayatınıza pratiklik kazandırabilirsiniz. Hızlı dondurma fonksiyonuna sahip bir derin dondurucu oldukça işinize yarayacak.

5- Kullanım Kolaylığına önem verin
Her ev aletinde olduğu gibi derin dondurucuda da kullanım kolaylığı önemli bir faktördür. Beyaz eşyayı alırken nasıl kullanılacağını öğrenmeli, kullanım rahatlığını test etmelisiniz. Ayrıca genel özellikleri, özel fonksiyonları gibi detaylar önem taşır. Örneğin mavi ışık teknolojisine sahip ankastre soğutucular, meyve ve sebzelerin doğal ortamdaymış gibi fotosentez yapmasını sağlayarak yiyeceklerinizin c vitamin değerini belli bir süreliğine arttırır ve tazeliklerini korur.

6-Güvenilir bir marka tercih edin
Derin dondurucu alırken dikkat etmeniz gereken bir başka konu ise alacağınız ürünün güvenilir bir marka olmasıdır. Örneğin Beko, Arçelik gibi büyük markalar satış sonrası kaliteli servis desteği sunduğundan bir adım öne çıkacaktır. Bu sebeple hangi markayı seçeceğinize iyi karar vermelisiniz.


Beyaz eşya ve ev eşyaları için her türlü ihtiyacınızı bulabileceğiniz Beko web sitesini www.beko.com.tr adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..