8 Kasım 2014 Cumartesi

Arı Maya filmini izledik

Hafta sonu için harika bir önerimiz var. Tabi ki geçen hafta gösterime giren 3D Arı Maya filmi! Çocukluğumuzun kahramanı Arı Maya ile sinema salonunda tekrar buluşuyoruz. 

Hem de 3 boyutlu

Arı Maya 3D
En sevdiğim çizgi film kahramanlarından Arı Maya'yı Badem kızım ile sinemada izlemek çok keyifliydi. Günler öncesinden heyecan sardı bizi. Bu film bademin ikinci sinema deneyimi oldu. Filmin bir özelliği daha var:

3 boyutlu Arı Maya

Tedbirli ve temkinli bir anne olarak filme giderken evdeki televizyonun 3D gözlüklerini yanıma aldım. 
Sinema biletlerimizi alırken gişe görevlisi bize 3D gözlüklerini vermek istedi. Bizim yanımızda var dedim. Sinema için uygun mu diye sordu. İşte tam da bu sırada riske girmemek için birer tane gözlük satın aldım. Tanesi 2,5 TL 
Iyi ki de almışım gözlükleri çünkü evden getirdiğim 3D gözlükler işe yaramadı. 
Siz de benim gibi evdeki 3D gözlüğü alıp gitmeyin, gişeden almayı tercih edin.
Arı Maya sinema

Filmin konusu

Arı Maya filmi Maya'nın diğer yavru arılardan daha önce gözlerini açması ile başlıyor, yani her şey sıfırdan başlıyor. Kendini kovana ait hissetmiyor, biraz yalnız kalıyor. Ormanda onlarca arkadaş ediniyor. Eşek arıları ile bile dost oluyor. Devamını da siz merak edin, fazla bilgi vermeyelim. 

Badem Arı Maya filmini çok beğendi, ben de. Hatta tekrar gitmek istedi filme ancak bir filmi sadece bir kez sinemada izleyebileceğimizi, diğer insanların da sırada beklediğini söyledim. Sinema çıkışı gişede sıra bekleyen insanları görünce ikna oldu. Bizde bu yöntem işe yaradı, dilerseniz siz de deneyebilirsiniz. 
Çocuklar için güzel bir hafta sonu eğlencesi olacaktır.
Keyifli seyirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..