19 Kasım 2014 Çarşamba

Avon Anew Hydro-Advance Nemlendirici Serisi


Havaların soğuması ile beraber cildime artık daha fazla nemlendirici sürmeye ihtiyacım oluyor. 
Ya sizin?
Sizin de cildiniz kış mevsimine girerken ve sonbaharda daha çok nemlendirici istiyor mu? 

Avon nemlendirici krem

AVON’un Anew serisi üstün cilt bakım teknolojisiyle devamlı gelişiyor. Yeni AVON Anew Hydro-Advance, cilde anında etki ediyor, gün boyu süren derinlemesine nemlendirme sağlıyor. AVON Anew Hydro-Advance’in kuru ciltler ve normal & karma ciltler için iki ayrı çeşidi bulunuyor.
Zengin bir formüle sahip olan nemlendirici ile cilt doğal nem dengesini koruyor, daha sağlıklı, ışıltılı ve güzel bir görünüm kazanıyor.

AVON Anew Hydro-Advance kuru ciltler için: Hafif dokulu hızla emilen formülü içerisindeki omega yağları ile cildi gün boyu nemlendiriyor, besliyor*, sağlıklı görünümünü ve ışıltısını cilde geri kazandırıyor. Nutri-3X Omega Kompleks teknolojisi sayesinde doğal nem bariyeri hasar gören kuru ciltleri hem besliyor hem de nemlendiriyor. Cildin savunma yapısını onarmaya yardım ediyor.
*Tüketici çalışması sonuçları.




AVON Anew Hydro-Advance normal ve karma ciltler için: Hydra-Power teknolojisi ile cildi yüzeyden nemlendiren nemlendiricilerin aksine, suyun cilde hapsedilmesini sağlayarak, cildin nem dengesini düzenliyor, cilt daha nemli, yumuşak, pürüzsüz ve rahatlamış görünüyor. Ayrıca SPF15 ile etkili koruma sağlıyor.  



Bu iki ürünü de deneme şansım oldu. Özellikle normal ve karma ciltler için olan ürün cildime tam uydu. Havalar soğudukça daha çabuk kuruyan cildime hem gece hem sabah nemlendirici sürmem gerekiyor. Çabuk emilen ve uzun süre etkili bir nemlendirici olarak kullanmaya devam edeceğim bir ürün. 
Bu arada her gün bol bol su içmeyi de ihmal etmeyin...

Uygun satış fiyatlarıyla da tercih edilecek bir nemlendirici 
satış fiyatı: 18,95 TL






2 yorum:

  1. Avonu seviyorum takılarını, çantalarını sürekli de kullanrım. Cilt bakımında çok iyi olmasada yine de kullanılabilir. Güle güle kullan canikom sevgiler:))

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..