18 Kasım 2014 Salı

Mutlu Çocuklar, Mutlu Yarınlar


İmaginarium ve UNICEF süper bir proje başlattı: Mutlu Çocuklar, Mutlu Yarınlar
Geçtiğimiz günlerde de bu projenin tanıtım toplantısı gerçekleşti. Akasya AVM İmaginarium mağazasında proje ile ilgili detaylar paylaşıldı.

Çocuklara gösterdiği özen mağazalarının her köşesinde hissedilen ve giriş kapısını bile çocuklar için özel daha küçük yapan İmaginarium mağazaları benim de gezmeye doyamadığım çocuk mağazalarından. Akasya AVM İmaginarium mağazasında Pınar Altuğ'un da katılımıyla hem projeyi tanıdık, hem de elma şekerleri, biraz müzik ve diğer aktiviteler ile çocukluğumuza geri döndük. 
pınar Altuğ
İmaginarium mutlu bir gelecek inşa etmek için mutlu bir çocukluk geçirilmesinin gerekliliğini savunuyor. Playin for a better future
İşte bu anlamda toplumsal bilinci oluşturmak ve oyunun gücüne vurgu yapmak için UNICEF ile birlikte Mutlu Çocuklar, Mutlu Yarınlar projesine adım atıyorlar.
mutlu Çocuklar mutlu Yarınlar
İmaginarium ve UNICEF Türkiye'de okul önce eğitimin geliştirilmesine katkıda bulunmak adına proje dahilinde bulunan ürünlerin satışlarından elde edilen belli bir bölümü UNICEF ve MEB'in ortak belirlediği bir bölgede atıl durumdaki bir kamusal mekanı okul önce eğitim merkezine dönüştürülmesi için harcayacak. 

sosyal sorumluluk

Peki bu projeye nasıl destek oluruz derseniz;
Mutlu Çocuklar, Mutlu Yarınlar için özel üretilen rengarenk bilekliklerinden alabilirsiniz.
İmaginarium'un tüm sosyal sorumluluk projelerinin ortak ikonu olan Kico Nico'dan satın alabilirsiniz. 
Burada oluşacak gelir oluşturulacak fona aktarılacak. 


Mutlu Çocuklar, Mutlu Yarınlar projesine siz de destek olabilirsiniz. 
Tüm hassas yürekler hep birlikte mutlu yarınlar inşa edilmesinde sizin de bir katkınız olsun. 








2 yorum:

  1. Aaa çok güzel bir proje bu bileklikleri gördüğüm ilk yerde alacağım ellerine sağlık çok güzel bir yazı olmuş öpüyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Çocuklar için yapılan herşeyi seviyorum, destekliyorum..

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..