9 Kasım 2014 Pazar

Bozcaada sokaklarında

Bir pazar akşamı yapılacak güzel şeylerden biri de tatil fotoğraflarına tekrar tekrar bakmaktır. Bu yaz Bozcaada fotoğraflar sıralamasında en başta bizim arşivimizde. Sanki bir kartpostal görünümünde olsa da gerçek manzaralar bunlar. 

Haydi birlikte bir Bozcaada turu yapalım mı? 


koy manzara

Suyun berraklığına ne demeli? Ayazma plajı Bozcaada'da görülmesi gereken yerlerden ve mutlaka burada denize girmelisiniz. Günü birlik ziyaretçiler de Ayazma plajı için geliyorlar, vapurda tanıştığımız aile de Ayazma plajı için geldiklerini söylemişti. 
Bozcaada Ayazma

Bozcaada sokakları

Bozcaada'da Kaikias Otel'de kaldık. Eğer Kaikias otel instagram hesabını takip etmiyorsanız, takibe almanızı öneririm. Muhteşem Bozcaada fotoğrafları yayınlıyorlar. Otelin konumu da güzel görüntüler yakalamak için çok uygun. Onların da tavsiyeleri ile Bozcaada sokaklarında gezdik.

Masal ise Bozcaada'da gördüğüm en güzel mağaza, sanırım bu mağazanın önünde fotoğraf çekmeyen yoktur :)
Çiçeklerin, çerçevenin güzelliği...
Bozcaada'da gezilecek yerler

Badem ve annesi

Bozcaada sokaklarında duvar resimlerine rastlamak çok kolay. Sanki konuşuyor bu duvarlar. İşte benim badem kızım ile musmutlu fotoğrafım...

Size bu fotoğraflar ile biraz da olsa tatili anımsattıysam ne mutlu bana
Bekle bizi Bozcaada, yakında tekrar buluşacağız.



2 yorum:

  1. Bozcaada benim için de bir kez gittikten sonra tekrar gidebilme planları yaptığım,zihnimde muhteşem anılar bırakan özel bir yer.Her bir fotoğraf karesiyle tatil günlerimi hatırlattınız bana teşekkür ederim :)En yakın zamanda oralara kavuşmak dileğiyle :))

    YanıtlaSil
  2. Hepsi çok güzel.Özellikle en son kareyi çok beğendim :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..