12 Kasım 2014 Çarşamba

Hello Kitty World Bağdat Caddesi

Siz de bizim gibi Hello Kitty seviyor musunuz? Badem de annesi gibi çok seviyor. Hello Kitty'nin gülen yüzü bizim evin neredeyse her yerinde. Sadece ürünlerde görmemize rağmen (çizgi filmini izlemedik) seviyor. 


Yeni evimize taşınırken Bademin seçimiyle odasının bir duvarını Hello Kitty ile kaplatmıştık. Nevresim takımları, yatak örtüsü derken küçük bir Hello Kitty World de bizim evde yaşıyor. 
Hello Kitty'nin Türkiye'de 3 mağazası bulunuyor şimdilik. 


Hello Kitty World mağazalar


İlk mağaza Ataşehir'de açılmıştı. İstanbul'daki diğer mağaza ise Bağdat Caddesinde. Eskiden Mango mağazasının olduğu yerde. Diğer mağaza da Ankara'da. 
Hello Kitty World Bağdat Caddesi Ataşehir mağazaya göre daha küçük, cafe bölümü yok. Ancak bu durum uzun uzun gezmemize engel olmadı. Alışveriş yapmayacak olsanız bile gezmek için çok güzel bir mağaza. Sanki bir masalın içinde gibisiniz. 


             Hello Kitty      Hello Kitty nevresim    

Hello Kitty mağaza


Öyle güzel şeyler vardı ki yine bir Hello Kitty alışverişi yaptık Badem ile...
Hello Kitty kozmetik ve banyo ürünleri ile de ilgilendi Badem, ancak tercih etmedik. Bu ürünler daha kaliteli olabilir bence, Bademi ikna etmem pek kolay olmadı ama ...
Elinde poşeti yine de ürünlere bakmaktan vazgeçmedi kuzum. Biraz pahalı olduğu için bazı ürünler, çok takılmamak gerekiyor :)





5 yorum:

  1. Badem neye bakacağını şaşırmıştır eminim :)

    YanıtlaSil
  2. ben bile kendimi zor tutuyorum çocuk ne yapsın :)

    YanıtlaSil
  3. harika ürünler var. Canım badem de maşallah ne güzel büyüdü. şaka maka :))

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..