20 Kasım 2014 Perşembe

selülit karşıtı bakım Cosmed Body Elixir Losyon

Selülit probleminiz var mı? Çok kişinin var dediğini duyar gibiyim.Tek derdiniz bu olsun diye en güzel dileklerimi iletirim...Selülit karşıtı ürünlere çok fazla bir merakım olmasa da denemeden duramıyorum. 


Bu yaz bir selülit kremi denemiştim, inanılmaz derecede yakıyordu. Cosmed Body Elixir için de acaba yanar mıyım diye düşünerek elime aldım. Selülit kremleri hakkındaki fikirlerimi hemen ortadan kaldıran mis kokusu ile tanıştım. 

Cosmed Body Elixir Losyon
Yeşil elma kokusu losyonun en güzel özelliği bence. DKNY yeşil elma kokusuna çok benziyor. Çok çabuk emiliyor. Gece ve gündüz kullanımı için uygun. Leke bırakmıyor. Uygulamada dikkat edilmesi gereken nokta aşağıdan yukarı doğru masaj yaparak vücuda sürmek. Tavsiye edilen beraberinde Cosmed Body Elixir Anti selülit serumu ile kullanılması. 
İçeriği temiz, paraben ve alkol içermiyor. 

Cosmed Body Elixir Anti Selülit Serum
Gece kullanım için uygun serumlar 10 ml tüp ambalajlarda 10 adet olarak çıkıyor paketten. Bir tüp ile 2 bacağa bol bol uygulayabilirsiniz. Serum ise losyondan farklı olarak şeffaf,  akışkan jel kıvamında. Ferahlatıcı bir serum, hiç yapışkanlık hissi tok diyemem,  birazcık var. Leke bırakmıyor. 
10 günlük kür olarak uygulanıyor.

Ben nasıl kullandım? 
Öncelikle losyonu kullanmaya başladım. Böyle kozmetik ürünlerde mucize beklememek gerekiyor, sabırlı olmak lazım. Ben de sabırsız davranıp hemen serumları da kullanmaya başladım. 10 günlük kür sonrası akşamları da serumu kullanmaya devam edeceğim. 
Yorumlarımı yine paylaşacağım. 


Pürüzsüz günler dilerim. 


Sevgiler









1 yorum:

  1. Benim de sorunum selülit..
    devamını bekliyorum krem yorumlarınızın
    iyi haftasonları

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..