6 Ekim 2013 Pazar

SEOZEO / arama motoru optimizasyonu

Seo uygulamalarını daha önce duymuş muydunuz?
Duymadıysanız seozeo inceleyin derim :)
seozeo

Bir çok internet sitesinin ihtiyacı olan çalışmaları profesyonel anlamda samimiyetle yapıyorlar. 


link inşaası konusunda aradığınız her şey seozeo da

Seozeo yu bloguma nasıl daha fazla ziyaret alırım diye araştırma yaparken buldum:
Burada gördüğüm linkler ile konu hakkında daha fazla bilgi sahibi oldum, sizinle de paylaşmak istedim.
Nasıl daha fazla link alıp trafiğimi artırırım sorularımın cevabını buldum...


SEOZEO, arama motoru optimizasyonu konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlayan bir web oluşumudur. Onlarca kurumsal oluşumun ve yüzlerce bireysel SEO danışmanlığı sağlayan şahısların arasında rekabet alanı olarak bilinen SEO kelimesinde 220 milyon sonuç arasında 1. sırada listelenen ve Türkiye'nin en büyük arama motoru optimizasyonu kaynaklarından olan SEO Teknikleri.com'un kurucusu Yiğit Konur tarafından 2010 yılında yaratılmış, 2011 yılında da bürokratik olarak resmileştirilmiştir. Türkiye'de SEO piyasasının ihtiyaç duyduğu projeleri üretmek ve SEO alanında eğitim, danışmanlık, yayıncılık hizmetleri sunmak amacıyla sektöre giriş yapan SEOZEO, kendisine bağlı pek çok web sitesiyle günden güne hitap ettiği kitleyi artıran bir oluşumdur. Danışmanlık faaliyetleri dahilinde SEO, Adwords ve Sosyal Medya Reklamcılığı gibi 21. yüzyılın en etkili internet reklamcılık methodlarıyla ilgili olarak sahip olduğu mevcut bilgi birikimini müşterileriyle paylaşarak, iş hacimlerini artırmayı hedeflemektedir.

SEOZEO, pazarlama alanında geliştirdiği inovatif çözümlerle etkili sonuçlar sağlayan; genç, dinamik ve girişim aşkını içinde taşıyan uzman bir ekip... Yurt dışında uzun yıllardır aktif bir pazar olan arama motoru reklamcılığı ve internet pazarlama sektörünü Türkiye'ye yüksek know-how ve uygun maliyetlerle getirerek, pazarı genişletmeyi ve tüm işletmelere uygun maliyetlerle ulaşmayı hedefliyor. Genç ve dinamik bir kadroyla sektörün norm ve değerlerini takip ederek, her zaman güncel teknolojik imkan ve yazılımları kullanıyor. 
Rekabetin yüksek, kazananın sınırlı olduğu bu pazarda her zaman 'farkı yaratarak' rakiplerinizden bir kaç adım öne çıkarmak için çalışıyor. Bunu sağlarken, müşterilerine her daim mümkün olan en uygun maliyeti sağlayabilmek için yurt dışındaki çözüm ortaklarıyla stratejiler geliştiriyor.

1 yorum:

  1. Değerli bilgileriniz ışığında bilgileniyoruz, paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..