13 Ekim 2013 Pazar

Thann İle Dört Mevsim Cilt Bakımı

THANN İLE DÖRT MEVSİM CİLT BAKIMI 

Birbirinden özel içerikteki THANN ürünleri ile kış aylarında da cildiniz ışıldamaya ve göz kamaştırmaya devam ediyor

Doğal terapiyi modern dermotoloji bilimi ile birleştirerek kapsamlı bir bakım deneyimi sunanUzakdoğu’nun bir numaralı cilt bakım markası THANN’ın birbirinden özel ve farklı koleksiyonları ile cildiniz dört mevsim ışıldamaya ve göz kamaştırmaya devam ediyor. Kışın kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde soğuyan havaların cildiniz üzerindeki yıpratıcı etkisini en aza indirip bakımlı ve sağlıklı görünmesini sağlamak için THANN’ın önerilerine kulak verin.

Cildinizi mucizevi Shisho Özü ile tanıştırın.


THANN Shiso Özlü Kakaolu Vücut Yağı
İçerdiği meyan kökü, kakao yağı ve mucizevi Shiso özleriyle cildi besleyen, kuru ve hassas ciltleri hava değişimlerinden, UV ışınlarından ve zararlı çevresel  etkilerden koruyan THANN 

Shiso Özlü Kakaolu Vücut Yağı; içerdiği kakao yağı  ile cildinizi güçlendirirken meyan kökü özü ile cilde doğal bir yumuşaklık ve parlaklık kazandırıyor. Shisho özü ise antioksidon özelliğinin yanı sıra cildi derinlemesine nemlendirip besliyor.
THANN Shisho Özlü Dudak Yağı
Zengin içeriği ile dudakları besleyen ve yumuşatan THANN Shisho Özlü Dudak Yağı, özel formülünde bulunan shisho özünün antioksidan özelliği ile üstün koruma sağlıyor. Kakao yağı ve yeşil çay özleri ile kuru ve çatlamış dudakları iyileştirip beslerken, içerdiği Argan yağı ile dudaklarınızın nemini kaybetmesini engelleyip her zaman bakımlı  görünmesini sağlıyor.

THANN ile cildiniz nemini ve ışıltısını kışın da koruyor.

Yasemin Çiçeği Duş Kremi & Yasemin Çiçeği Vücut Sütü
THANN Yasemin Çiçeği Duş Kremi, içeriğinde bulunan organik Hindistan cevizi yağı, pirinç kepeği, jojoba ve shea yağları ile cildinizi nazikçe temizlerken derinlemesine nemlendiriyor. Kuru ve hassas ciltler için ideal olan bu vücut sütü yasemin çiçeği ile zihninizi rahatlatıp dinlendirirken cildinizin uzun süre güzel kokmasını sağlıyor. THANN Yasemin Çiçeği Vücut Sütü; içerdiği E vitamini yönünden zengin Oryzonol, pirinç özü yağı, silikon içermeyen organik Cuna çiçeği yağı, karite yağı, güveçalı tohumu ve zeytinyağı ile cildin nem dengesini korumasına yardımcı oluyor ve kolojen üretimini destekleyerek cildi yaşlanma etkilerine karşı en iyi şekilde koruyor.
Aromatic Wood Duş Kremi & Aromotic Wood Pirinç Özlü Vücut Sütü
THANN Aromatic Wood Duş Kremi, cildinizi nazikçe temizlerken içerdiği Hindistan cevizi, jojoba yağı ve pirinç kepeği sayesinde mükemmel bir şekilde nemlendirip besliyor. Portakal ve mandalina yağları ise eşsiz kokuları ile ruhunuza enerji ve canlılık katıyor. THANN Aromatic Wood Pirinç Özlü Vücut Sütü ise; içerdiği pirinç özünde bulunan zengin yağ asitleri, E vitamini ve Oryzonol ile cildinizi en mükemmel şekilde nemlendirip ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyor. Cildi doğal olarak besleyen bu vücut sütü yağsız formülü sayesinde gözenekleri tıkamıyor ve cildinizde akne oluşumuna sebep olmuyor.
Oriental Essence Duş Kremi & Oriental Essence Vücut Sütü

THANN Oriental Essence Duş Kremi, içeriğinde bulunan organik Hindistan cevizi ve jojoba yağı ile cildinizi temizlerken yoğun bir şekilde nemlendiriyor. Pirinç kepeği, güçlü yumuşatıcı özelliği ile cildin nem kaybetmesini önleyip yaşlanma etkilerine karşı cildinizi en iyi şekilde korurken; özel formülünde yer alan limon otu ve misket limonu özü sayesinde ise ruhunuzu ve zihninizi canlandırıp güne keyifli bir başlangıç yapmanıza yardımcı oluyor. 

THANN Oriental Essence Vücut Sütü, içerdiği pirinç özünde bulunan zengin yağ asitleri ve E vitamini ile cildinizi en mükemmel şekilde nemlendirip ipeksi bir yumuşaklığa kavuştururken, Oryzonol ise UV ışınlarının cildin alt tabakasına geçmesine engel olarak cildi zararlı etkilerden korumaya yardımcı oluyor. Yağsız formülü sayesinde gözenekleri tıkamayan ve akne oluşumuna sebep olmayan THANN Oriental Essence Vücut Sütücildi besleyip bakımlı ve sağlıklı görünmesi sağlıyor.
Yüz ve vücut bakımından, saç bakımı ve ev aromaterapi ürünlerine, özel olarak üretilmiş mumlardan kokular ve geleneksel üretim teknikleriyle elde edilmiş özel parçalara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan THANN, cilt bakımında mucizevi shiso bitki özlerini kullanan ilk marka olma özelliğini taşıyor.

Çevreye olan duyarlılığını en üst seviyede tutan marka doğaya dost ürünleri, hayvanlar üzerinde testlere ve çocuk işçi çalıştırılmasına karşı duruşu ile de övgü topluyor.
THANN ayrıca tüm dünyada birçok prestijli havayolu ve 5 yıldızlı otel tarafından da tercih ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..