31 Ekim 2013 Perşembe

Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Şampuan




denediğim kaçıncı şampuan bilmiyorum  :))
Kullandığım ve memnun kaldığım şampuanları yazmaya devam ediyorum, Bioblas da beğendiğim ürünlerden biri. Böyle iddiası olan ürünlerden mucize beklememek gerekiyor. Bir anda saçlarınızın dökülmesi sona ermez. Zaten saç dökülmesinin de birçok sebebi var. Mevsim değişikliği, stres, hormonlarda değişim, ilaç kullanımları, genetik sebepler, yetersiz beslenme vs. dolu dolu sebep var.  Bu tip ürünleri düzenli kullanmak ve sabırlı olmak gerekiyor. 








Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Şampuan; içerdiği  çinko, demir, kalsiyum, magnezyum, potasyum mineralleri ile saç köklerini besliyor. Saç köklerinin beslenmesine yardımcı oluyor. 
Saça hacim kazandırdığı bir gerçek. Memnun kalmadığım bir biota ürünü olmadı benim... Hacimli saçlar, daha güçlü saç telleri ve mis gibi bioblas kokusu bu ürünün bana kazandırdıkları...


Bioblas ürünlerinin müthiş kokusu yine bu üründe de mevcut. Saç dökülmesi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz burayı bol bol karıştırabilirsiniz. 


5 yorum:

  1. Sadece şampuan ile çözülmüyor canım. Yağlar ,serumlar gibi bakım ürünleri de kullanmak gerekiyor yanında . Aynı dertten muzdarip olduğumdan böyle söylüyorum. Bu yan ürünlerin kullanımı pratik değil dolayısıyla düzenli kullanılamıyor. Tüm gün saçında yağ ile ya da vıcık vıcık serumla nasıl dolaşabilirsin ki...
    En güzeli ağızdan alınabilecek vitamin türevleri fakat gerçekten çok iştah açıyorlar.
    En iyisi sıkıca toplamak:))

    YanıtlaSil
  2. Yani bu sadece şampuan almasam da olur ya zaten bunu spreyinde de anlamıştım ben bekliyorum mucize açıkçası değilse idda etmesinler saç dökülmesine karşı diye ben sadece şampuanım diye bağırıyor resmen :))

    YanıtlaSil
  3. merhabalar:)
    hiçbir ürün saç dökülmesini kökten çözmez zaten ama bioblas ürünleri büyük ölçüde saç dökülmesini azaltıyor ve saç köklerini besliyor. Fön ve strese bağlı saçlardaki hasarları ise büyük ölçüde bitkisel içerikli olması sebebiyle gidererek daha canlı saçlar sunuyor. Üstelik muhteşem kokusu ile duştan sonra daha enerjik hissediyorsunuz. BEN kullanıyorum ve son derece memmunum bu güzel yazı için teşekkürler sevgili badem..

    YanıtlaSil
  4. Siteniz çok güzel olmuş buda benim bayan saç modelleri sitem ile kadınlar muhteşem görünmeye hazırmısınız.

    YanıtlaSil
  5. kullanıyorum ve çok memnunum.dökülmelerim azaldı ve saçlarım çok çok daha gür.

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..