23 Nisan 2015 Perşembe

TESETTÜR ABİYELERLE SARAYLI ŞIKLIĞI KEŞFEDİN!


Tesettür giyim sektörünün parlayan yıldızı www.modameyra.com ile özel gecelerinize en özel abiye elbiselerle katılıp ışığınızı yansıtın. 

Abiye elbise seçimi tüm kadınlar için en zorlanılan kıyafet türüdür. Hele ki tesettürlü hanımlar için. Yıllar yılı genç tesettürlü hanımlar anne modeli diyebileceğimiz klişelikteki abiye elbiselere mahkum oldu ve şıklığı bir türlü yakalayamadı. Piyasadaki abiye elbiselere de dekolte ve iç gösteren kumaşlar hakim olduğundan tesettür abiye elbise modellerine olan ihtiyaç hat safhaya ulaştı. Fakat son yıllarda yapılan tasarımlar bu derdi bir hayli ortadan kaldırdı. Tesettür giyim sektöründe farklı tarzlara hitap eden tesettür abiye tasarımları göze çarpsa da daha yeterli düzeye ulaşamadı. En çok da sezon trendlerinin hakim olduğu abiyelere özlem duyan tesettürlü hanımları oldukça sevindiren tesettür abiye tasarımları fazlaca tercih edilmekte. 
tesettür giyim, büyük beden tesettür

Uzun yıllar klasik çizgilerin ve standart işlemelerin hakim olduğu abiye elbiseleri giymek zorunda kalan tesettürlü hanımların bu derdini ortadan kaldırma hedefi ile tasarımlar yapan modacılar yüreklere su serpti diyebiliriz. Tesettür kıyafetler tasarlayan genç nesil tesettür tasarımcıları hemen hemen her sezon koleksiyonlarında abiye elbise modellerine yer vermekte. Mevsim şartlarına uygun kumaş türleri kullanılan abiyelerdeki, danteller, pul payet işlemeler, tül detaylar oldukça sevilirken, minimalist tarzın hakim olduğu modern tasarım çizgisinde tasarlanan abiyeler de oldukça beğenilmekte. Saraylı şıklık arayanlara hitap eden abiye elbiselerin  ihtişamlı renkleri ve otantik işlemeleri göz alıcı bir şıklık vaad ederken, seçimini sadelikten yana yapanlara özel daha sofistike formlarda tasarlanan abiyeler de tesettürlü hanımların stiline elegant bir dokunuş yapıyor. 


Büyük beden tesettür abiye elbise arayanları da mutlu eden modameyra.com ile şıklık ve zarafet bir tık uzağınızda. Tesettür elbise seçiminde dikkat edilecek birkaç nokta: Öncelikle vücut tipinize yakışan bir modele yönelmeyi ihmal etmeyin ki kombininizin kahramanı olan abiyenize gölge düşürmeyin. Sonrasında ise abiyenizin rengine karar verirken ten renginizi göz önünde bulundurun. Sezon trendlerinden seçim yapmak elbette hakkınız. Fakat sezonun popüler renkleri içinden teninizle uyumlu olanına yönelin ki zerafetinizi taçlandırsın. 
tesettür modası

Abiye elbise seçimi tamam olduğuna göre şimdi sıra destekleyici aksesuarlara geldi. Önceliği başörtü modelinize verin ki kombin bütünlüğünüz gerçekleşsin. Son dönemlerde abiye elbiselerin üzerine şal modasının etkisi ile ipek şal modelleri çokça tercih edilmekte fakat eşarp ve hazır türban gibi seçeneklerin olduğu da unutulmamalı. Bu seçimi de yaptıktan sonra sıra gelir ayakkabıya. Tarzı ve rengi elbette elbisenizle uyumlu olmalı fakat bu kadarla bitmez ayakkabı seçimi. Bunların yanı sıra rahatlığına da bakmayı ihmal etmemelisiniz. En özel gecelerinizden birini kendinize zehir etmek istemezsiniz herhalde. Öyle bir ayakkabı seçin ki bu geceye dair çekilen tüm fotoğraflara gülümseyen ifadeniz yansısın. Abiye elbisenizin süsü diyebileceğimiz çanta seçimi de oldukça önemli. Salona giriş yaparken el kol koordinasyonunda size yardımcı olacak bu nadide parçayı da elbisenizin ruhu ile uyumlu seçmeniz isabet olur. Takı konusuna gelecek olursak, tesettür abiyelerin fazlaca takıya ihtiyacı yok. Zaten her yeri kapalı olan elbiselere gereksiz detaylar yükleyip karmaşıklaştırmaktan başka bir şey değil. İllaki takı kullanmak isteyenler ise yüzük tercih edebilir. modameyra.com'un göz alıcı şıklık vadeden elbiseleri ile bu yaz davetlerin en şık hanımlarından olun. 

4 yorum:

  1. Son yillarda tesettur modasi ne kadra degisti ve guzellesti ;-)

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar şık ürünler var :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi birbirinden güzel :) Takipteyim sizi. banada beklerim. www.beautybygizzy.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  4. tesettür modasını ilgiyle takip ediyorum. Son yıllarda epey değişti

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..