21 Nisan 2015 Salı

Selpak ile Tuvalete Merhaba 5. yıl

Selpak Tuvalate Merhaba ile çocukların tuvalet alışkanlığı kazanması konusunda annelere ve babalara destek olmaya devam ediyor. 

Bugüne kadar 250.000 ebeveyn ile iletişimde olan ve 5.000 aileye birebir tuvalet eğitimi veren Selpak, anne babalara Prof. Dr. Bengi Semerci ile yardımcı olmaya devam ediyor. 


5. yıl kutlama partisine katılan Prof. Dr. Bengi Semerci toplantıda yaptığı konuşmada, doğru tuvalet eğitiminin çocuğun gelişimine uygun şekilde, acele etmeden, başarma-başaramama üzerine vurgu yapılmadan, cezalandırmadan ya da büyük ödüller vermeden, doğal bir süreç içerisinde tamamlanması gerektiğinin altını çizdi. 
tuvalet eğitimi, anne çocuk, selpak

Bizim tuvalet eğitimi maceramız Bade'ye babası tarafından verildi. Ben de biraz destek oldum :)
Çok zor bir dönem olmadı bizim için. Çok şükür.
1-4 yaş arası çocuklarda tuvalet eğitimi öncesi ebeveynlerin bilinçli olması, kararlı olması ve en önemlisi de çocuğun buna hazır olması çok önemli.

Selpak ile Tuvalete Merhaba
Bu proje ile daha sağlıklı ve çağdaş bir Türkiye için çocuklara doğru kişisel hijyen alışkanlıklarını kazandırmayı hedefleyen Selpak,  Tuvalete Merhaba etkinliklerini alışveriş merkezlerine de taşıyarak daha çok anne babaya ulaşmayı istiyor. 

Aktivite programı:

·         2-3 Mayıs-  İstanbul Cevahir AVM
·         23-24 Mayıs - Ankara Forum AVM
·         6-7 Haziran - İstanbul Akasya AVM
·         13-14 Haziran - İzmir Forum AVM

Eğer şehrinizde bir aktivite yoksa üzülmeyin, bu etkinliği facebook sayfasından da takip edebilirsiniz. Facebook/TuvaleteMerhaba





4 yorum:

  1. Bu güzel paylaşım için teşekkürler. Tuvalet eğitimi çok önemli. Çocuk hazır olmadan asla!

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, birşey sorucaktım, bloğunuzun giriş resminin arka planı nasıl beyaz :) Benim blogumda giriştek iresmin arka planı normalde beyaz ama bloga koyunca grimsi brişey oldu nasıl sizinki gibi yaparım fikrinizi varmı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, amigurumi aşkına dan destek almıştım.

      Sil

Yorum yazan eller dert görmesin..