22 Mayıs 2015 Cuma

Bebedino 2015 yaz koleksiyonunu inceledik

Sevgili Enise ve Çiğdem'den yeni bir etkinlik daha: #iyikidoğdunbebedino

Bebedino markasını, ürünlerini tanıyıp incelediğimiz, sorularımızı firma yetkililerine ilettiğimiz keyifli bir gün oldu. Bebedino yaz koleksiyonu öyle güzel renklerle cıvıl cıvıl parçalara sahip, bayıldık.

Özellikle bantlı güneş gözlükleri bizim çok işimize yarayacak parçalardan. Annesi gibi güneşe pek bakamayan Bade denizde yüzerken, oynarken bile gözlüğünü çıkarmıyor. Bantlı güneş gözlüğü ile gözlük düştü derdi ortadan kalkacak gibi görünüyor. Bebedino 2015 yaz koleksiyonunda fırfırlı mayo altları da çok şeker.

Önemli: UV korumalı ürünler kullanmamız gerekiyor.

Çabuk kuruyan mayolar, bebekler için tulum tarzında mayolar epey kullanışlı. Bade bir yaşından önce biz de bu tulum mayolardan kullanıyorduk. Enseyi de kapatan çift taraflı şapkalar ise yazın olmazsa olmazı! Deniz kenarında oynayan çocuğun omuzları ve ensesi çabucak kızarır. Bu yüzden uzun kollu bluz şeklindeki mayo üstü de kullanılabilir. Yüzmeye yardımcı yelekleri de kademeli olarak içindeki köpükleri çıkarabiliyorsunuz, yüzmeyi öğretirken kullanışlı olur.




Bebedino'ya nasıl ulaşırım?

bebedino ürünlerine anneburada.com sitesinden, joker mağazalarından ve pek tabi bebedino.com dan ulaşabilirsiniz.
Sadece yazlık ürünler değil bebek odası, banyo, beslenme, oyun-aktivite ve seyahat ile ilgili ürünleri de inceleyebilirsiniz.







2 yorum:

  1. Bantlı gözlük fikri çok iyiymiş gerçekten.Fırfırlı mayo altı da tam süslü miniklere göre.Tatile çıkmadan mutlaka göz atmalı :))

    YanıtlaSil
  2. Kereme yeni mayo arayışındayken iyi dolu siteyi incelemeli

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..