13 Mayıs 2015 Çarşamba

Klorane Keten Lifinin Gücü

Klorane, Ducray grubu markalarından eczanelerde görmeye alışık olduğumuz saç bakım ürünlerinden. Ducray şampuandan nasıl memnun olduğumu yazmıştım daha önce: Ducray Extra Gentle Şampuan 


Bu kez de saçları ağırlaştırmayan, ince telli saçlara hacim veren Klorane serisini tanımak için Klorane lansmanında bir araya geldik. 
Klorane uzmanları diyor ki; doğuştan kalın saç telleriniz olmasa bile doğru saç bakımı ile sağlıklı, hacimli, gür görünün saçlara sahip olabilirsiniz. 
Klorane'nin yeni serisi gücünü keten liflerinden alıyor. Lansman davetinde etrafımızda küçük saksılar içinde keten tohumları ve filizleri bulunuyordu. Bizler de birer mini saksı ile keten tohumlarımızı her gün sulayarak keten filizlerimizi gözleyeceğiz. Ne heyecanlı değil mi?

Klorane Laboratuarları tarafından ekosisteme zarar vermeden yetiştirilen keten bitkisinin mavi çiçekleri güneşin ilk ışıklarıyla beraber açıyormuş. 

Klorane keten lifi içeren bakım serisi:

Silikon içermiyor,
saçların kolay taranmasını sağlıyor,
saçlara hacim veriyor, 
paraben içermiyor.

Seriyi en kısa sürede deneyerek tekrar hakkında yazacağım. 






4 yorum:

  1. Kalin telli sac bana hep hayal gelmistir ama kim bilir ben inaniyorum buna cozum onerilerinin olduguna :) Bizede ziyarete gelin. Sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. Keten tohumunun son halimi merakla bekliyorum canım.En az ürünler kadar dikkatimi çektiler çünkü :)

    YanıtlaSil
  3. yaza bıraktım sıcaklar başlasın saçlarım yapışsın öyle kullanacağım :-))

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..