6 Ekim 2015 Salı

CottonBox Sonbahar Kış koleksiyonu

CottonBox Sonbahar Kış 2015/2016 koleksiyonundan parçaları ve yenilikleri görmek için Cottonbox yetkilileri ile bir araya geldik. Yeni sezonda da oldukça iddialı desenlere sahip Cottonbox nevresimlerinde bazı yenilikler de var.

Yeni dantelli ürün grubu: LACE 

Bebek takımları özellikle çok hoşuma gitti. Özellikle çift kişilik nevresim takımları ile bebek nevresimlerini kombin yapmaları gerçekten harika bir fikir. Bebek yatağı genelde dünyaya geldiği ilk günlerinde annesinin odasında oluyor değil mi? Dantelli anne&bebek takımlarına bayıldım. 
Yeni ROYAL SATEN grubu ürünleri asaleti vurgularken tüm ürünlerde yine sadece pamuk ipliği kullanıldığını görmek de güzel. 

Genç grubu nevresimlerinin desenleri ve renklerin canlılığı da görülmeye değer. Koleksiyonu ayrıntılı görmek isterseniz #YatağımdaSonbahar etiketiyle sosyal medyadan takip edebilirsiniz. Hatta sizin için hazırladığım videoyu buradan izleyebilirsiniz :)
2015 Sonbahar / 2016 Kış koleksiyonunda sonbahar mevsiminin romantik ritmini dilerseniz dinamik ve canlı tasarımlar ile, dilerseniz soft renkler ve zarif desenlerle tercih edebilirsiniz. 

Sonbahar mevsimine vintage desenleri ve özellikle de dantel detaylarını çok yakıştırıyorum ya siz?








4 yorum:

Yorum yazan eller dert görmesin..