21 Ekim 2015 Çarşamba

Mustela Maternite Serisi / Elif Hamile!!!!

Anne bebek ürünleri pazarlama uzmanı Mehmet Ustaoğlu davetiyle Mustela Maternite serisi lansmanına katıldım. Tam da bu aralar bana uygun bir lansman oldu diyebilirim :) Malum ikinci kez anne oluyorum. Hamilelik haberim de bu toplantıda paylaşılmış oldu, onu da burada anlatacağım... 

lansman, mustela maternite, hamilelik
Taksim / Mama Shelter'da bizi çok hoş dekore edilmiş bir salonda ağırladı Mustela ekibi. Lansmanda 10 aylık bebek annesi oyuncu Aslı Tandoğan hamilelik ve doğum sonrası dönemini anlattı. 
Memorial Wellness uzman dermatolog Makbule Dündar ise hamilelik döneminde değişen cilt yapısı ile bilgiler paylaştı. Anneler ve anne adayları da sorularını yöneltti. 
Mustela Marka Müdürü Gülçin Koz da yeni seri hakkında bilgiler verdi. 
mehmet ustaoğlu, yeşim mutlu, alev özkan, elif hamile, pregnancy annoouncement

Elif Hamile mi!!!!

İşte o gün telefonumu orada unutmamla bir hamile muhabbeti başladı kiiiii diğer arkadaşlar da hamile olduğumu öğrenmiş oldu. Amineciğim bu konuda bana çok destek oldu :)

bohemother, bademlebuduk
Sevgili @bohemother da üçüncü kez erkek annesi olacak... Hamileliğimi bilenlerdendi kendisi :) telefonunu unutan Elif olunca ''hamile kafası işte'' demesi ile tüm gözler ona çevrilmiş!!!
Telefonumu almak için geri döndüğümde benim hamilelik haberimi duyan arkadaşlar mutluluğumu paylaştı. Herkes çok şaşırmıştı, haftalardır sakladığım hamileliğim sonunda duyuldu :) Mustela pazarlama müdürü Gülçin hanım da nazik çiçek buketi ile beni kutladı. Gerçekten özel olarak planlasak bu kadar güzel bir şekilde paylaşılamazdı...  Her zaman dediğim gibi: bazen akışına bırakmak gerekiyor hayatı...

O gün ben 16 + 6 günlük hamileydim... Bu da hoş bir hatıra olarak burada kalsın istedim.

elif hamile



Gelelim Mustela Maternite serisine;

Hamileyken cildin kalitesini ve güzelliğini korumak önemlidir. Gebelik sonrasında cildin eski formuna kavuşması her hamilenin hayalidir. Ancak en önemlisi bebeğe zarar vermeden bunu yapmaktır.  Mustela yeni "Maternite" Anne Serisi, cildin güzelliğini korumak ve annelik duygularınızı doyasıya yaşamanız için hamile ve yeni anneler için yepyeni bir bakım serisi sunuyor.
Hamilelik ve doğum sonrasında cildinizde değişiklikler olur.  Cildiniz eski sıkılığını kaybetmiş ve sarkmalar yaşanıyor olabilir. Hamileler ve yeni anneler için özel olarak formüle edilmiş,  ‘Mustela Maternite Serisi’doğal aktif içeriklerin yenilikçi bileşimi sayesinde cildi bir kalkan gibi korumaya alır. 60 yılı aşkın Anne ve Bebek cilt bakım uzmanı olan Mustela doğal kökenli içeriğe sahip olan ‘yeni ürünleri ile’ hamile cildi ve bebek dostudur.


‘Mustela Maternite Anne Serisi’  ürünleri hamilelikte kullanımı şüpheli hiçbir madde içermez:   Paraben, Phthalate, Phenoxyethanol, Bisphenols A ve S, Kafein ve Alkol gibi maddeler kullanılmaz. Alerji riskini minimize edecek şekilde formüle edilmiştir. Yeni seri toplam 7 ürünüyle hamilelik ve sonrasında en çok ihtiyaç duyulan problemlere çözüm sunuyor: Vücut nemlendirme, cilt çatlakları, göğüs ve vücut toparlama ve yorgun bacakları rahatlatma.





17 yorum:

  1. tebrik ederim Elif çok güzel bir anı olmuş gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, hep güzel anılar biriktirelim inşallah hep beraber

      Sil
  2. Aaaa tebrik ederim.Sağlıklı sıhhatli bi şekilde yavrunuzu kucağınıza almanızı dilerim.Elif Hanım bu arada bayram öncesi hiç Şark Han'da bulundunuz mu?Bir bayan gördüm yanında annesi ve kızı vardı.Size çok benziyordu emin olamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, teşekkürler güzel dilekleriniz için
      ben değilimdir badeyle hiç gitmedik oralara :))
      umarım başka bir yerde karşılaşırız çok memnun olurum, sevgiler...

      Sil
    2. İnşallah, ben de memnun olurum :)

      Sil
  3. saglıkla sıhhatle dogacak ınsallah kuzum. ısım dusunmeye baslayalım artık

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim ne guzel bir haber :)

    YanıtlaSil
  5. Canım tebrikler ne güzel bir anı olmuş :) müstela ürünlerini çok duyuyorum zararlı madde içermemelidir çok İyiymiş gönül rahatlığı ile kullanılabilir :)

    YanıtlaSil
  6. Harika haber Elif'cim:) Tekrar tebrikler:):):)

    YanıtlaSil
  7. ay çok sevindim güzel anne, güzelliğine güzellik katacak :)

    YanıtlaSil
  8. tebrik ederim. Bu sıralar blog yazarlarında bir hamilelik söz konusu sanırım. Buda demek oluyor ki bloglar da yeni masum bebek resimlerini sık sık göreceğiz. Ne güzel. Acep bende bu hamilelik işini bir düşünsem mi ki ;)

    YanıtlaSil
  9. O ana ben de şahidim ama zaten bliyordum :) İnşallah hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kucağına al canım.

    YanıtlaSil
  10. hihi, ortaya çıkışı romantik komedi filmi gibi olmuş yaa. ne güzel ne tatlı. kutlarım. şirin haberlerinizi okuruz ki yinee :)

    YanıtlaSil
  11. Tebrikler :) Türk kahvesine mini bir mola

    YanıtlaSil
  12. Elifçiğim hayırlı olsun bebeğin ,sağlıklı kucağına aldığın günleride görelim inşallah !

    YanıtlaSil
  13. Güzel bir gün olmuş Elif'çim.Mustela ürünlerini severek kullanmıştım bende.Bebişin'de hayırlı olsun tekrardan :)

    YanıtlaSil
  14. Zamanlama hereey harika :) güzel bir anı

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..