7 Ekim 2015 Çarşamba

Feronya Hotel'de Rengini Bul

Geçtiğimiz hafta cumartesi günü 03.10.2015 tarihinde iki güzel arkadaşım süper bir blogger buluşmasına imza attılar. Bu eğlenceli etkinliğin ev sahipleri sevgili Buket @bouketto ve Ebru @hayatimakyajla oldu. 

Feronya Hotel Taksim'i mekan olarak seçen kızlar gerçekten merkezi bir yer bulmuşlar. Konum dışında ayrıca Feronya Hotel'in atmosferi, çalışanlarını güler yüzü ve iyi hizmeti nedeniyle iyi bir seçim olduğunu söylemeliyim. 
Feronya Hotel'in ikramları da çok lezzetli idi... Feronya Hotel'den Yasemin Akın'a özel teşekkürler :)
Buluşmanın adı ve hashtag: #renginibul #rengini_bul 
İsmine yakışır bir şekilde rengarenk bir salon ve rengarenk bir masa düzeni bizi karşıladı. Masamızda yer alan detaylara bayıldım. Özellikle de bana özel hazırlanmış bardağa! Bir de bonibonlara :)
Kişiye özel hazırlanan bardaklar instagram/10yuzbinbaloncuk kocaman alkış gidiyor :) Üzerinde ismimizin yazdığı lezzetli kurabiyeler için Müzeyyen Şahin'e kocaman ellerine sağlık diyorum... Dudak şeklindeki kokulu sabunlar için instagram/OzlemSabun teşekkürler. Organizasyon süslemesi ve renkli bonibonlar için instagram/fishorg teşekkürler. İsme özel boyanmış el emeği taşlar için instagram/fa_lapi ye teşekkürler. Şirin pembe bilezik için de Doğal Taş Takı teşekkürler toz pembe rengine bayıldım. 
Dekoratif desenler ve rengarenk stabilo kalemleri için Libros Yayınları 'na teşekkürler. 
Monami çocukluğumun boya markası ne kadar da enteresan boya kalemleri çıkarmış hayran kalmamak mümkün değil, sarkgulu ne teşekkürler. 
Aşağıdaki fotoğrafta ise sevgili Hümeyra ile kliksa dan hediye edilen kolyelerimizi inceliyoruz. Benim geometrik desenli model çok hoşuma gitti, bingo!
Buluşmanın adı renginibul olur da renkler hakkında bir sohbet olmaz mı? Psikolog Iraz Savun hanım bize renkler ve renklerin hayatımızdaki etkileri hakkında bilgiler verdi. Ben sarı ve mor sever biri olarak duyduklarımdan etkilendim. 
Diğer sponsorları ayrıca yazacağımdan pasta ve arkadaşlarla renkli görüntülerle devam etmek istiyorum. Renginibul pastası da en az görüntüsü kadar lezzetli idi... Pasta için de instagram/mutlulukdukkani_by_seda_alcin e teşekkürler, elelrine sağlık...


Nefis fotoğraflar için ise Simin'e teşekkürler!!! Çok iyi bir doğum fotoğrafçısı olan Simin tam bir neşe kaynağı, aklınızda olsun ;)
Sevgili Ebru ve Buket ellerinize sağlık kızlar, güler yüzünüz ile daha da renklenen bu buluşmadaki tüm arkadaşlara kucak dolusu sevgilerimle...

P.s. 
Buket'in etkinlikle ilgili ilk videosunu buradan izleyebilirsiniz.
Ebru'nun videosunu ise buradan izleyebilirsiniz. 





6 yorum:

  1. Şahane bir anlatım olmuş ellerine sağlık iyi ki geldin fistigim 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben sadece yansıtmaya çalıştım, emektar sizlersiniz, sevgiler ...
      başarılarınızın devamını dilerim ebrucum buketcim

      Sil
  2. Cok guzel ve renkli bir etkinlik olmus canim :-)

    YanıtlaSil
  3. Hepimiz çok keyif aldık gerçekten, çok güzel bir etkinlik oldu. :)

    YanıtlaSil
  4. harika keyifli bir gündü canım öpüyorum :-)))

    YanıtlaSil
  5. Harika bir organizasyondu.Seni gördüğüme de ayrıca sevindim Elif'çim :))

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..