9 Ekim 2015 Cuma

Işıldayan Parlaklık

O beni prenses peri yapıyor, saçlarım kolay taranıyor... Reklamlarından ezberlediğimiz Johnson's Baby yeni seri reklam müziği dilimizden düşmüyor. Saçlarda prenses ışıltısı...

prenses saç bakım kiti

Johnson's Baby Işıldayan Parlaklık serisi reklam müziği ve sahneleriyle Bade'yi epey bir etkiledi. Arkadaş grubunda da bilmeyen yok :) Böyle heyecanladıran bu ürünün isme özel saç bakım kiti gelince de elbette bayram ettik! Üstelik kiti açınca reklam müziği de çalıyor!
Hemen odasında Prenses Saç Bakım Kiti için yer hazırlayan Badem hanım pek bir keyifle tarıyor saçlarını...
Prenses Saç Bakım Kiti videosunu instagram/bademlebuduk izleyebilirsiniz. 
                           kolay taranan saçlar  


Gerçek göz yakmayan formülüyle yıllardır banyoların vazgeçilmezi olan Johnson’s Baby “Işıldayan Parlaklık Serisi” ile şimdi de minik prenseslere banyo keyfi ve ışıl ışıl saçlar sunuyor.
Çocukların saçlarının gün boyu ipeksi yumuşaklıkta parlak ve canlı görünmesine yardımcı olan Johnson’s Baby  “Işıldayan Parlaklık Serisi” güzel saçlı minik prenseslerin yeni tercihi olacak.
Yeni ve komple saç bakım serisi ile çocukları ve anneleri çok mutlu edecek olan “Işıldayan Parlaklık Serisi” ipek proteinleri ve argan yağı içeriyor;  doğal ışıltılı parlaklık ve ipeksi yumuşaklık sağlayan şampuanın yanı sıra, saç kremi ve kolay tarama spreyi ile tam bir saç bakımı sunuyor.
Johnson’s® baby  “Işıldayan Parlaklık Serisi” çocuklar için mutlu bir banyo keyfinin ardından, açılmayan saçlar problemini ortadan kaldırdığı gibi, sağlıklı saçlara “prenses ışıltısı” da kazandıracak.
Saçın doğal parlaklığının artmasına, elektriklenmesinin azalmasına , ipeksi bir yumuşaklıkta kalmasına yardımcı olan seride;     .
  • Johnson’s® baby  Işıldayan Parlaklık Serisi Şampuanı  300ml, 500ml ve 750ml
  • Johnson’s ® baby Işıldayan Parlaklık Serisi Saç Kremi 500ml
  •  Johnson’s ®  baby Işıldayan Parlaklık Serisi Kolay Tarama Spreyi 200ml
ürün gamı ile  market ve eczanelerde satışa sunuluyor.
Tüm dünyada annelerin güvenle kullandığı, alkol ve paraben içermeyen  Johnson’s baby® Şampuan çeşitleri  banyoda çocukların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı:        300 ml şampuan;                      6,90- TL
500 ml şampuan;                      10,90- TL
750 ml şampuan:                      14,90- TL
500 ml Saç kremi;                    10,90- TL
200 ml kolay tarama spreyi;       14,90- TL


3 yorum:

  1. Deniz ve Zeynep için de geldi bu setten.. Çok eğlenceli değil mi ?

    YanıtlaSil
  2. Artık minikler bizden bakımlı ✋��

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..