10 Mayıs 2014 Cumartesi

alışveriş arama motoru modasor

Her geçen gün yeni bir alışveriş sitesi açılıyor ve alışveriş yapacak insanlar onlar site arasında dolanıp duruyor. Elbetteki bunun en büyük sebebi alışveriş alışkanlığımızın değişmesi ve internetten yaptığımız alışverişin her geçen gün biraz daha çoğalması. 
Bu kadar fazla e-ticaret sitesi arasında harcanan vakitten tasarruf sağlamak amacıyla açılmış modasor adlı internet sitesinden bahsedeceğim. Modasor birçok e-ticaret sitesinden ürün çekerek tek bir çatı altında toplamayı hedeflemiş farklı bir alışveriş sitesi. İnternet sitesinde ilginizi çekebileceğini düşündüğüm birçok kategori var, kategorilerde modasor'un anlaşmalı olduğu 20'nin üzerinde alışveriş sitesinden çekilen ürünler sergileniyor.



Benim en çok ilgimi çeken kategori Takı kategorisi oldu. Trendyol, lidyana, markafoni, modagram gibi Türkiye'nin önde gelen e-ticaret sitelerinin dışında bu kategoride anlaşmalı olduğu modapik gibi ufak çaplı e-ticaret siteleri de mevcut. Takı takmayı seven bayanların kesinlikle bu kategori es geçmemelerinde fayda var. Tabi ki g-star kategorisini söylemeden geçemeyeceğim. G-star hayranları bilirler bu ürünleri her internet sitesinde bulamıyorsunuz, mecburen g-star'ın bütün ürünlerini aramak için bütün e-ticaret sitelerini didik didik etmeniz gerekiyor. Modasor'un g-star kategorisinde g-star'ın bütün ürünlerini görütüleyebilirsiniz.
Sitenin sunduğu bir diğer hizmet de kampanyalı ürünleri filtrelemek olmuş. Her kategoride kampanya seçeneği mevcut kampanyalı ürünleri görüntülemek istiyorsanız bu filtreyi kullanarak tüm indirimde olan ürünleri tek sayfada görüntüleyebilirsiniz. Böylelikle modasor indirimleri takip eden alışveriş canavarları için de önemli bir özellik eklemiş. İnternet üzerinden alışveriş yapmayı seven tüm herkesin siteyi incelemesinde fayda var bence.

Modasor'u aşağıdaki sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz.

https://tr-tr.facebook.com/Modasor
https://twitter.com/modasor


 bademlebuduk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..