5 Mayıs 2014 Pazartesi

Bademlebuduk Pril ile Anne Çocuk Mutfaktayız Atölyesinde

Anne çocuk etkinliklerine bayılıyorum. Mutfak etkinliklerine de :)
Pril ile Anne Çocuk Mutfaktayız Atölyesi daveti ise bizim için harika bir haberdi. Daveti alır almaz Badem ile gün saymaya başladık. Biliyorsunuz Badem mutfakta vakit geçirmekten hoşlanıyor. Kendisine aşçı hanım dedirtiyor :)
Farklı bir mutfakta çalışma yapacak olmak Badem'i de epey heyecanlandırdı. Sapphire EKS mutfağa gider gitmez menüde neler var öğrendik. İlk olarak cupcake yapacaktık! Yine malzemeler ve şefimiz hazır ve nazır bizi bekliyordu. Bütün anne çocuklar tam takım önlükleriyle başladık çalışmaya.
   

Keklerimiz fırına, çocuklar da etkinlik masasına gitti. Birbirinden güler yüzlü ve sempatik ablalarla çocuklar keyifli zaman geçirdiler.

Günün menüsünde olan ıspanaklı kıymalı lazanya, keçi peynirli akdeniz salata için kolları sıvadık 
Yemekleri hazırlarken hem yemek yapar, hem blog yazar  hem de selfie çekeriz diyerek günün selfiesini çekerken başka objektiflere de yakalanmışız :) 
Fotoğrafın instagram hali için instagram @bademlebuduk 
Etkinlikte bulunan tüm arkadaşlarla bol keyifli zaman geçirdik. 
Gamze - LegaBebe, Seyhan - Defne Nil, Merve - Balyanağın Hikayesi


Hamarat annelerin hamarat kızları :)

İşte lazanya ve salatamız:

Sertifikalarımızı da alıp yemeklerimizi afiyetle yedik


bademlebuduk


Pril’in yağ lekelerine ve kurumuş kirlere karşı etkili ve mükemmel temizlik yaratan yeni formülü, bulaşıkta bir dönüm noktası yaratıyor. Benzersiz enzim teknolojisi yağları çözüyor, kurumuş kirleri söküp atıyor. Pril ile bulaşıklar ışıl ışıl parlıyor. Pril, Türkiye’de ilk ve tek enzim teknolojisi ile diğer deterjanların çıkaramadığı lekelerle kolayca başa çıkıyor. Pril’in yeni formülündeki aktif maddeler ve özel enzimlerin verdiği yoğun temizleme gücü inatçı lekeleri, yanmış yemek ve kurumuş nişasta kalıntılarını söküp atıyor. Aktif maddeler, lekeli yüzeye yapışıyor ve temas sağladığı kirleri söküyor. Enzimler ise kurumuş nişastalı yüzeylere yapışarak kalıntıları çözüyor ve kolayca çıkmalarını sağlıyor. Böylece Pril ile elde bulaşık yıkarken mükemmel temizlik için ovalamaya ve fazla güç harcamaya da gerek kalmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..