30 Mayıs 2014 Cuma

Size Özel Takı Tasarımları Zet'de



Türkiye'nin en büyük tasarımcı pazar yeri olan Zet’de özel tasarım ürünlere ilgi duyan alışveriş meraklılarına özel binlerce ürün yer alıyor.

Kolyeden bilekliğe yüzükten broşa farklı takı tasarımlarını bir araya getiren Zet, özgün ve bir o kadar da şık parçalarla göz dolduruyor. Türkiye'nin en büyük tasarımcı pazar yeri olan Zet, bünyesinde bulunan 588 dükkanı ve 32.000’den fazla ürünüyle alışveriş tutkunlarına geniş seçenekler sunuyor.
Ahşap, altın, inci ve zincir kolyelerden şekilli yüzüklere ve sevimli broşlara kadar pek çok seçeneğin bulunduğu Zet’de her zevke hitap eden özel tasarımlar yer alıyor. Bohem tarzı sevenlerin beğenisi kazanacak ahşap kolye ve yüzüklerin yanı sıra, rengarenk tasarımlara sahip sevimli broşlar dikkat çekiyor.

El örgüsünden oluşan otantik küpe ve kolyeler etnik giyim tarzına sahip olanlar için ideal bir alternatif olurken, geometrik şekilli yüzükler modern tasarımlara meraklı olanların ilgisini çekiyor.

Özgün tasarımlar sunan satıcılar ile özel tasarım ürünlere ilgi duyan alıcıları buluşturan Zet’de, her üründen sınırlı sayıda bulunuyor. Zet, her geçen gün eklenen yeni dükkanları ve cazip kampanyalarıyla alışveriş tutkunlarını mest ediyor.


bademlebuduk

4 yorum:

  1. modeller birbirinden şeker, kullanmak çok zevkli ve eğlenceli olur, herkes sizi kıskanacak :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeller. Zet'de zaten hep böyle değişik ve şık şeyler oluyor. Bu arada yeni gördüm bloğunuzu. Çok güzel duruyor. bütün gece gezicem sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumlar için teşekkürler, iyi eğlenceler o halde :)

      Sil

Yorum yazan eller dert görmesin..