7 Mayıs 2014 Çarşamba

Anneler gününe özel mikser hediyesi Beko’da


Anneler Günü yaklaştıkça anneler günü hediyesi alma telaşı daha da artar. Her ne kadar anneleri bir gün değil her gün hatırlamak önemliyse de Anneler günü hediyesiz düşünülemez.

Hanımlara alınabilecek alternatiflerin fazla olması nedeniyle Anneler Günü hediye önerileri oldukça çoktur. Özellikle mutfakta geçirilen saatlerin çokluğu düşünülürse; mutfak aletleri bu hediye önerileri içerisinde yer alan en gözde alternatifler arasındadır.

Eğer sizin anneniz de zamanının büyük bir bölümünü mutfak işleri ile geçiren birisi ise ona alabileceğimiz mutfak aletleri mutfaktaki işlerini kolaylaştıracaktır. Böylelikle anneniz kendisine ve sevdiklerine daha çok zaman ayırabilecektir.
Mutfak aletlerinin olmazsa olmazları arasında yer alan ve oldukça işe yarayan mikser, her hanımın mutfağında en çok tercih ettiği ve mutfakta en çok kullandığı aletlerden bir tanesidir.

Anneler Günü hediyesi olarak alacağınız BKK 3055 MK Mikser ile anneniz istediği her çeşitte yiyecek hazırlayabilme imkanına kavuşacaktır.  BKK 3055 MK Mikser komple metal çırpma ve yoğurma aparatlarına sahiptir. Dik durma özelliğine sahip olması nedeniyle mutfakta çok yer kaplamaz.

BKK 3055 MK Mikserözellikle pasta, kek yapımında annenizin mutfaktaki bir numaralı yardımcısı olacak, hazırladığı pastaların daha lezzetli olmasını, yaptığı keklerinin daha çok kabarmasını sağlayacak.

BKK 3055 MKMikser
·         300 W güç
·         5 hız kademesi
·         Turbo fonksiyonu
·         2 adet çırpıcı
·         2 adet hamur karıştırıcı
·         Dik durma konumu

Anneler gününe özel hediye önerileri kampanyalı fiyatlarıyla Beko mağazaları ve Beko web sitesinde sizleri bekliyor.


3 yorum:

  1. Bugün Pril etkinliğinde Vestel mikser kullanınca senin bu kampanya aklıma geldi:)))

    YanıtlaSil
  2. Güzelmi alan varmı anneme alcamda

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..