3 Mayıs 2014 Cumartesi

Anneler Günü Hediyesi

Diğer Annelerin Hediyelerine Taş Çıkaracak  Anneler Günü Hediyeleri
Anneler gününde herkes annesine en güzel, en özel hediyeyi almak ister. Komşu çocuğunun, sınıf arkadaşlarının hediyelerini gölgede bıraksın birinci sırada yer alarak annesini onurlandırsın ister. İşte bu yüzden bir hediye telaşı alıp yürür günler öncesinden.
Siz de annesine her hediyeyi beğenmeyen ve bu konuda seçici davrananlardansanız, telaş yapmayın. Sizler için en anlamlı ve en özel anneler günü hediyeleri seçeneklerinden oluşan bir liste hazırladık. Annenize layık bir hediye bulmanızı umuyor, sizi ürünlerimizle baş başa bırakıyoruz.

1-)Anneme Sevgi Kulesi;

anneme_sevgi_kulesi__500.jpg
Bu anneler gününde annenize tatlı mı tatlı özel mi özel bir hediye verebilirsiniz. Anneme Sevgi Kulesi içlerinde çikolata, mum, ayna ve altın melek kolye bulunan üzerinde seni her şeyden çok seviyorum yazan 4 kutu içeriyor ve annenizi mutlu etmek için bekliyor.
Ürün detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

2-)Anneye Fincanlı Hediye Kovası;

anneye_fincanli_hediye_kovasi_500.jpg
Kahve içmek özel bir şeydir de bilenler iyi bilir kahveyi anneyle içmek ayrı bir özeldir. Bu yüzden annenize verebileceğiniz hem sevimli hem anlamlı bir hediye olarak fincanlı hediye kovası, sizleri bekliyor.
Ürün detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

3-)Evimizin Kraliçesine Özel Saatler;

evimizin_kralicesine_ozel_saatler_500.jpg
Ülkeler için kraliçeler neyi ifade ediyorsa, eviniz için de anneniz onu ifade ediyor. Evinizin kraliçesine alabileceğiniz en sıra dışı hediye olarak annenize sunabileceğiniz eşsiz bir seçenek.
Ürün detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

4-)Kişiye Özel Mutfağın Baş Tacı Mutfak Önlüğü;

kisiye_ozel_mutfagin_bas_taci_mutfak_onlugu_500.jpg
Annenizin eşsiz yemeklerini övmek için sıra dışı bir yol izlemeye ne dersiniz? Onun adına düzenlenmiş olan bu mutfak önlüğü, sevgisini katarak yaptığı yemeklere eğlence de katmak istiyorsanız işte size en güzel seçeneklerden biri.
Ürün detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

5-)Kişiye Özel Dişi Kuş Yastık;

kisiye_ozel_disi_kus_yastik-30208.jpg
Evinizin her daim neşesi olmayı başaran biricik annenize özel, dişi kuş yastığı onun aklını başından alacak bir hediye seçeneği olacaktır. Sonuçta annelerimiz, yastığa, çarşafa bayılır.
Ürün detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

6-)Divas Pırlanta 4 Yapraklı Yonca Kolye;

divas_pirlanta_4_yaprakli_yonca_kolye_500.jpg
Takıp takıştırmak, her annenin hakkıdır. Bu anlamda ona hem kullanışlı hem de özel bir hediye vermek istiyorsanız 4 yapraklı kalp yonca, ideal bir hediye seçeneği olacaktır.
Ürün detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

7-)Özel Tasarım Ahşap Aksesuar Serisi;

ozel_tasarim_ahsap_aksesuar_serisi_500.jpg
En güzel anlarınızın fotoğrafı, bir köşede unutulmaya mahkum bırakılmasın diye, annenize alacağınız bu ahşap çerçeveli ürünler hem evine hoş bir dekor, hem de sıra dışı bir anneler günü hediyesi seçeneği olacaktır.
Ürün detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

8-)Annesinin Melekleri İsim Mesaj Yazılabilen Kupa;

annesinin_melekleri_isim_mesaj_yazilabilen_kupa-18026.jpg
Annenizin çayına kahvesine anlam ve mutluluk katmak isteyenlere özel, renkli tasarım kupalar, annenize anneler gününde alacağınız eşsiz bir hediye seçeneği olarak annenizi mutlu etmeyi bekliyor.
Ürün detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

9-)Kişiye Özel Ahşap Baharatlık Seti;

kisiye_ozel_ahsap_baharatlik_seti_500.jpg
Mutfakların en başarılı şefi annenizin mutfağına hem şık hem de esprili bir ürün almak istiyorsanız, bir anneler günü seçeneği olarak bu seti tercih etmenizi öneririz.
Ürün detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

10-)Kişiye Özel Harf Yüzük;

kisiye_ozel_harf_yuzuk-27125.jpg
Annenizin baş harfinin bulunacağı bu yüzük hem uzun ömürlü, hem de onu her an mutlu edebilecek mükemmel bir hediye seçeneği olacaktır.
Ürün detaylarına ulaşmak için tıklayınız.



Daha fazla ürüne buradan ulaşabilirsiniz.





1 yorum:

  1. kolye cok tatlıymış. Ben daha alisverise cikamadim ama ne alacagimi da hala bilmiyorum acikcasi. dünyanın en zor isi hdiye almak :(
    http://fashionsbit.blogspot.com.tr/
    https://www.bloglovin.com/blog/11358867
    http://instagram.com/fashionsbit#

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..