6 Mayıs 2014 Salı

LC Waikiki Yeni Sezon Çocuk Koleksiyonu 2014 Bahar

 Sezonun Yeni Trendleri
LC Waikiki “Çocuk Koleksiyonu”nda!
LC Waikiki’nin yeni sezon Çocuk Koleksiyonu, çocukların hayal dünyası kadar renkli, yaz kadar neşeli…
Türkiye’nin en sevilen markalarından biri olan LC Waikiki, ilkbahar yaz sezonu için hazırladığı yeni koleksiyonlarında, sezonun en keyifli trendlerini kız ve erkek çocukları için bir araya getirdi. Koleksiyondaki desenler, renkler ve tasarımlar, bütün çocukların zevklerine hitap ediyor.
2014 İlkbaharYaz kız çocuk koleksiyonunda birbirinden renkli parçalar bulunuyor…
Koleksiyonun Marine serisi, el çizimi grafikler, romantik metrajlar ve üç boyutlu detaylar taşıyor. Narçiçeği kırmızısı, optik beyaz ve lacivert tonlarıyla Marine serisi, dantel detayları, büyük çizgili fiyonklar ve kristal taşlarıyla dikkat çekiyor. Çiçek ve nakış desenlerini casual parçalarla bütünleyen Paradise serisinde ise kırmızıya; kırık beyaz, ışıltılı mercan, turkuaz, sax, yeşil, mor ve sarı renkleri eşlik ediyor. Geometrik desenler ve payet detayların öne çıktığı seride yine danteller göze çarpıyor.
Macaronların canlı renklerinden esinlenilerek hazırlanmış giysilerin yer aldığı Macaron serisi, beyaz, mint ve mercan tonlarını taşıyor. Fotoğraf baskı tekniğiyle detaylar sunan seride dantel yamalarına renkli çiçekler eşlik ediyor. Rahatlığına düşkün hareketli  kız çocukları için tasarlanmış Tropic serisinde ise turuncu ve mor renkleri hakim. Fiyonkların, fırfırların, nakış detaylarının uçuştuğu kıyafetlerde t-body’den denim şorta pek çok seçenek yer alıyor.
LC Waikiki; mevsimin en gözde çiçeği papatyalardan aldığı ilhamla optik beyaz, sarı ve mor kombinasyonlarını Daisy Garden serisinde sunuyor. Kullanım açısından rahat kalıplara sahip olan seri şık tarzı ile dikkat çekiyor. Özellikle bayram döneminde iyi bir alternatif olarak konumlanan Pink Game serisi, oldukça renkli. Güneş kadar sıcak tasarımları bir araya getiren Sunshine serisinde ise 3 boyutlu ve pırıltılı baskılar ön planda.




Erkek çocuk koleksiyonunda spor parçalar ön planda…
LC Waikiki’ninerkek çocukları için spor çizgilerle tasarladığı ürünler Sevimli canavar karakteri, kay kay ve bisiklet desenleri ile karşımıza çıkıyor.Şehir görüntülerini bir araya getiren WS-Denim serisi, canlı renklerle günlük giyime çok uygun seçenekler sunuyor.
İnci Avcısı teması ile hazırlanan XA-Navyserisinde sevimli maymun ve deniz canlıları yer alıyor. Somon, turkuaz, neon sarı, lacivert ve beyazın kullanıldığı kıyafetlerde bulunan metal aksesuarlar da ürünleri daha sevimli hale getiriyor. Dünya kupasından esinlenerek oluşturulan TG-Spor serisinde ise özellikle sahil futbolu vurgulanıyor.
LC Waikiki ile yazın kalbine yolculuk devam ediyor. Seyahat teması ile dizayn edilen PI-Antrsciteserisindeseyahat eden maymun figürü kullanılıyor.


Tüm kıyafetlerle giyilebilen ışıklı ayakkabıları da koleksiyonunda bulunduran LC Waikiki ürünlerini mağazalarla birlikte aynı anda www.lcwaikiki.com adresinde bulabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan eller dert görmesin..