9 Şubat 2015 Pazartesi

Burock lansman daveti

Ocak ayında ne çok kar yağdı hatırlıyor musunuz? Yine bol kar yağışlı bir günde Burock markasının bir daveti vardı. Sevgili Nora Romi'nin de sunumu ile renklenen lansman davetinde Burock cilt bakım ürünleri hakkında bilgiler paylaşıldı. 

The House Otel Ortaköy'ün hoş atmosferinde keyifli bir gündü. Ortaköy'ün harika boğaz manzarası ve hiç durmadan yağan kar karşısında terasta keyif yapmayı da ihmal etmedik.

burock lansman

Burock cilt bakım ürünleri hakkında en dikkat çekici olanlar ise şöyle;
''Doğal ve kusursuz bir cilde sahip olmak tüm kadınların hayalidir. Yepyeni bir marka olan Burock Cilt Bakım ürünleri; kadınların cildiyle ilgili tüm beklentilerini karşılamak üzere özel formüle edilerek hazırlanmıştır.Burock Cilt Bakım ürünleri doğal bileşenler ve aktif formüller sayesinde yaşlanma karşıtı olarak günlük rutininizi destekleyecektir. Burock Cilt Bakım ürünleri düzenli kullanımda cildin nem dengesinin korunmasına, gözeneklerin temizlenmesine, çizgi ve kırışıklıkların azalmasını sağlayacaktır. Cildin belirgin ölçüde sıkılaşmasına ve cilt dokusunun yeniden yapılanmasını, sarkma gibi sorunların iyileşmesine yardımcı olacaktır.Burock Cilt Bakım ürünlerinin içeriklerinde etkinliği kanıtlanmış Fransa menşei olan aktifler, aynı zamanda Buğday yağı, Aynı Sefa yağı, Ceviz yağı gibi bitkisel yağların yanında At kestanesi ekstraktı da kullanılmaktadır.''



Burock cilt bakım ürünleri daha sonra blogda olacak, takipte kalın.


7 yorum:

  1. Henüz yaşlanma karşıtı ürünlere ihtiyacım yok sanırım :) teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
  2. Ürünleri çok güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Cildimden ne çektim ben ya..

    YanıtlaSil
  4. Ohhh kar, Ortaköy ve cilt bakım ürünleri... Sevdim ben bu üçlüyü...

    YanıtlaSil
  5. ilk defa duydum :) ya da ben bu konularda çok bilgili değilim yaşlanma karşıtı ürün kulanıyorum ama tabi ki

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir ürüne benziyor. Deneyimlerini merak ediyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. yaş ilerliyor bunlardan kullanma zamanı geldide geçiyor bile sanırım

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..