25 Şubat 2015 Çarşamba

Tesettür Giyim Trendlerini Modanisa İle Takip Edin


Tesettür giyim tarzını benimsemiş hanımların giyebilecekleri ürünlerin kişisel hassasiyetlerine uygun olmasını isterler. Geçmişte sadece muhafazakar hanımlara hitap eden giyim markalarının sayısı ne kadar azsa, günümüzde bu sayının bir hayli arttığını görebiliyoruz. Ürün çeşitliliği bakımından son derece geniş bir yelpazeye sahip olan tesettürlü hanımlar, şimdilerde diledikleri gibi giyinebilmekte ve kendi moda anlayışlarını sosyal yaşamlarına aktarabilmekteler. Bu durumda elbette Modanisa.com’un da büyük bir role sahip olduğunu söyleyebiliriz.
Modanisa.com, tesettür giyim tarzını seçen hanımların diledikleri tarzlara uygun binlerce ürüne sahip olabilecekleri bir online alışveriş sitesidir. Türkiye’nin muhafazakar kesime hitap eden ilk online moda ve alışveriş sitesi olan Modanisa.com, tesettür giyimin en seçkin marka ve tasarımcılarıyla çalışmaktadır. Tesettür giyim alanının hassasiyetlerinin farkında olan online alışveriş sitesi, yurtdışında yaşayan tesettürlü hanımların da vazgeçilmezi konumundadır. Tesettür günlük giyim, tesettür gece kıyafetleri, şal, eşarp ve tesettür giyim aksesuar ihtiyaçlarının A’dan Z’ye karşılanabileceği bir alışveriş sitesi olan Modanisa, sosyal sorumluluk projeleriyle de tüm dünya kadınlarına yardım etmeyi bir borç bilmektedir.



Modanisa.com bünyesinde satışı gerçekleştirilen tüm tesettür giyim modelleri, profesyonel bir ekip tarafından seçilerek muhafazakar hanımların beğenisine sunulmaktadır. Online stil danışmanlığı uygulaması ile de tarzını yansıtmak isteyen tesettürlü hanımların yanında olan Modanisa, tesettür giyim denildiğinde akla ilk gelen online mecra olmanın gururunu her daim hissetmektedir. Bu nedenle en iyi kombinlerin ve en kaliteli ürünlerin yer aldığı mecra sayesinde her geçen gün daha güzel giyinen hanımların stil adresi olmaya devam etmektedir. Düzenli olarak çeşitli marka ve ürünlerde indirim kampanyaları düzenleyen Modanisa, tesettür giyim çerçevesinde tüm hanımların kendileri için alışveriş yapabilmesini amaçlamaktadır.
Muhafazakar kesimin online platformdaki tercihi olan Modanisa, sosyal mecralarda da kendisini ve hitap ettiği kesimi en iyi biçimde temsil etmektedir. Tüm takipçileri ve dolayısı ile müşterileriyle özenle ilgilenen Modanisa.com, koşulsuz müşteri memnuniyetini ilkeleştirerek mutlu ‘’mutlu müşteri’’ kavramını online tesettür giyim alanına kazandırmayı başarmıştır. Eğer siz de tesettür giyim tarzına gönül vermişseniz, mutlaka Modanisa.com’a girin ve birbirinden birbirinden şık ürünleri inceleyin. Çünkü tesettür giyim dünyasının kalbi, Modanisa.com’da atıyor!




10 yorum:

  1. Tesettur giyimi tercih eden hanimlar icin gercekten cok sik secenekler var ;)

    YanıtlaSil
  2. Mutlaka şık şeyler vardır ama benim ilgimi hiç çekmedi. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Anneme ve kızkardeşime eşarp almıştım buradan her kesime her bütçeye hitap ediyor

    YanıtlaSil
  4. Modanisanın eşarplarını beğeniyorum

    YanıtlaSil
  5. Benimde kullanacağım ürün yok ama tercih edenler için güzel tanıtım.

    YanıtlaSil
  6. Bence sadece tesettürlü değil açıklara göre de çok güzel şeyler var, sürekli alışveriş yapıyoruz ailecek ürün kaliteleri de gayet başarılı 👍

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..