22 Şubat 2015 Pazar

Sünger Bob Kare Pantolon 3D izledik

Bu haftasonu Badem kuzu ile Sünger Bob Kare Pantolon 3D filmini izledik. Üç boyutlu filmleri izlemeyi çok seviyoruz. İlk izlediğimiz üç boyutlu film Arı Maya idi, ondan da burada bahsetmiştik. Bademle izlediğimiz ikinci üç boyutlu film Sünger Bob en sevdiğimiz üç boyutlu film oldu bile.

Sünger Bob üç boyutlu

Forum İstanbul cinemaximum sinemasında 8. Salonda izledik filmi. Salonun büyüklüğü ve ekranın formu film için inanılmaz uygundu. Dev ekran karşısında hemen 3D gözlüklerimizi taktık.
Film Burger Beard isimli korsanın bir iskeletin elinden sihirli kitabı almasıyla başlıyor. Bu kitap, içinde yazılanları gerçeğe dönüştürme özelliğine sahip. Bu ilk sahnelerde biz biraz gerildik, iskeletin korsanla dövüşmesi biraz korkuttu bizi.
Sonrasında çizgi film moduna geçiyor. Yengeç Burgeri çok seven Bikini Kasabası sakinleri Yengeç Burger formülünün ortadan kaybolması ile sakinliklerini kaybediyorlar. Maceralar ve ekip çalışması ile film devam ediyor. 
Üç boyutlu sahneler sinema salonunun da uygunluğu ile sanırım etkileyici idi. 

Film 5 yaş çocukları için uygun bence. 
Sünger Bob çizgi filmlerini daha once pek izlemedim ben, Badem de hiç izlememişti. Film öncesi internetten bir iki bölüm izledik, sonra filmi izledik. Size de tavsiye ederim. 

6 yorum:

  1. çok severim Sünger Bob ve arkadaşlarını 3 boyutlu da çok keyiflidir mutlaka, en kısa zamanda biz de izlemek istiyoruz, tavsiyeniz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siz zaten sünger bob izliyorsanız sakın kaçırmayın, izleyin

      Sil
  2. Ben bile severim Sünger Bob'u, çocuklar sevmez mi hiç:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben izlememiştim pek daha önce açıkçası :)

      Sil
  3. Biz ailecek hastasıyız.. İlk fırsatta biz de izleyeceğiz :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..