3 Kasım 2015 Salı

Koçtaş BİN YENİ ÜRÜN

Koçtaş koleksiyonuna  BİN YENİ ÜRÜN ekleyince bu ürünler için bir çalışma yapmak istemiş. Bizi de davet edince katılamadan olmaz dedik ve soluğu Koçtaş #binyeniürün lansmanında aldık.

Mekana girdiğimizde bizi bir workshop masası bekliyordu. Masada magnetler ve metal panolar bulunuyordu. Koçtaş'ın yepyeni ürünleriyle kendi metal panomuzu hazırladık. 
Masadaki magnetlerden halıların desenlerine ve aydınlatma aksesuarlarına bayıldım.

Yeni ürünler arasında özellikle çocuk odaları için alternatif saklama çözümleri dikkatimi çekti. Oyun halısı olup aynı zamanda oyuncak kutusuna dönüşen parçayı çok beğendim. Tabi ki Koçtaş katalogunda görebilirsiniz.... 

Bu #binyeniürün arasında 150 farklı perde desenini de görmek isterseniz mağazalara :)

Koçtaş’ın yeni ürünleriyle odalarınızda isterseniz romantik, isterseniz modern, isterseniz de rengarenk bir hava yaratabilirsiniz. Ayrıca, perdelerle uyumlu minderler ve perde aksesuarlarının yanı sıra; ahşaptan metale, renkliden taşlı modellere kadar her zevke uygun çeşidi bulunan rustiklerle dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Tül ve fon perdelerinizi bir arada kullanmayı sağlayan çift mekanizmalı rustikler, küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratmanızı sağlayacak.

Yenilik ve alternatif arayanlar ise; şık ve kullanışlı jaluziler ile kullanımı kolay stor perdeleri tercih edebilir. Ahşap, alüminyum ve PCV jaluzi seçeneklerinden odanıza en uygun olanı seçebilir; ısı yalıtımlıdan çift mekanizmalı seçeneklere, zebra modellerden desenlilere, tek renklilerden çocuk odası seçeneklerine kadar, A’dan Z’ye tüm stor perde çeşitlerini Koçtaş’ta bulabilirsiniz.



Sizin Koçtaş'ta en sevdiğiniz ürün hangisi?






4 yorum:

  1. merhaba perde düşünüyordum ben ve Koçtaş hiç aklıma gelmemişti çok iyi oldu yazınızı okumam :)

    YanıtlaSil
  2. Valla tam da tüm evde yenileme yapıyorduk ki senin bu yazını okumak çok iyi geldi :)

    YanıtlaSil
  3. Her urunlerini seviyorum her aradigim seyide tek bi msgazada bulmak ayri bir keyifff

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..