26 Kasım 2015 Perşembe

Hipp Minopolis'te

Hipp ürünleri artık Minopolis Çocuk Şehrinde!

Dünyaca ünlü organik bebek ve çocuk markası olan HİPP çocuk şehri Minopolis'in Sağlıklı Beslenme İstasyonu'nda beslenme uzmanlığı meslek dalı ile çocuklarla buluşuyor. Geleceğin beslenme uzmanları için Hipp ve Minopolis marka birlikteliği kutlamasında biz de vardık.
Büyüklerin dünyasını merak eden, mesleklere ilgi duyan çocuklar için hazırlanan, eğlenirken öğreten bu çocuk şehirlerini çok seviyorum. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler. Geleceğin popüler mesleklerinden olacak olan beslenme uzmanlığı standını ise ilk defa Minopolis'te görmüş olduk. Mehmet Ustaoğlu'nun açılış konuşması ve Hipp sunumuyla devam eden toplantı sonrası Hipp Beslenme İstasyonu Minopolis'te açıldı.  

Marmara Forum Alışveriş Merkezi Bakırköy'de bulunan Minopolis'te çocuklar pek çok mesleğin yanında beslenme uzmanlığını deneyimleyecek.

HİPP Pazarlama Müdürü Sayime Emine Arslan, ‘’Özellikle çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimleri ile ilgili attığı adımlar, çocuk şehrinde deneyimlenen projeler bizim için marka ortaklığı adına büyük bir adım oldu. Minopolis Çocuk Şehrinde bulunan istasyonumuzu ziyaret eden tüm çocuklara hem organiğin ne olduğunu ve çocuk beslenmesindeki doğruları anlatabilmek hem de bunu bir oyunla kurgulayabilmek için bir marka ortaklığı oluşturduk’’ dedi. Çocuklara oyun kurguları ile birlikte organiği anlattıklarını vurgulayan Arslan, ‘’Bunun için eğlenceli oyun kartları kullanıyoruz. Bunun dışında günlük beslenmelerinde neleri doğru yapıyorlar, meyvelerden, sebzelerden, karbonhidratlardan ne kadar tüketmeleri gerektiğini oyunlarla birlikte anlatıyoruz. İstasyonu ziyaret etme zamanları içerisinde bunları anlattıktan sonra onlara küçük hediyeler vererek, boylarını ve kilolarını ölçerek minik beslenme uzmanları olmalarını sağlıyoruz’’ açıklamasında bulundu. 



4 yorum:

  1. Bence ailelere verilmesi gerçekten gerekli olan eğitimlerden biri beslenme..

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir organizasyon oldu teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. oğlum küçükken bu hipp yeni çıkmıştı ama yine de biraz kullandık diye hatırlıyorum..

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..