17 Kasım 2015 Salı

Silverline ile Zamanı Olmayan Tasarımlar

Mutfakta zaman geçirmek eğer mutfağınız güzel ise çok daha keyifli oluyor. Özellikle son yıllarda hem konfor hem de görsellik anlamında markalar epey çaba sarf ediyor.

SiverLine Tasarımlar

Silverline da teknolojiyi ve görselliği iyi kullanan bir marka. 21 yıl önce Amasya/Merzifon'da küçük bir atölye ile başlayan serüven şimdi dünyanın pek çok ülkesine ihracat yapan ve ankastre teknolojilerine önderlik eden bir Silverline markası haline dönüşmüş.
Silverline şimdi Avrupa'nın ilk 5, dünyanın ise ilk 10 üreticisi arasında yer alıyor. Tüm dünyada 63 ülkenin mutfaklarında da yer alıyor. 
Silverline Ankastre ürünleri, geleceğin çizgileri ile bugünün tasarım trendlerini birleştiren Retroline ve geleceğin ankastre teknolojilerine yön verecek olan Desing Line serileri ile dünü, bugünü ve yarını buluşturmuş. 
Kolay kontrol edilebilen davlumbaz, fırın ve ocaklar kolaylıkla temizlenebiliyor. 
Silverline 2009 yılından bugüne katıldığı tasarım yarışmalarının hepsinden ödüllerle dönmüş. 
Biz tasarımları incelerken Yağız İzgül'den Hikayesi Tadında Yemekler kitabını da imzalatma şansımız oldu. 






2 yorum:

  1. Mutfak istediğim gibiyse benim için sadece yemek yapılıp yenen bir yer olmaktan çıkar.Orada saatlerimi geçirebilirim :))

    YanıtlaSil
  2. Mutfakta cok zaman gecirenler icin ozellikle boyle hem pratik hem sıcak alanlar oyle onemli oluyo ki enerji burdan aliniyor vallahi^^

    YanıtlaSil

Yorum yazan eller dert görmesin..